Πολιτική

Μαργαρίτης Σχοινάς για Φώφη Γεννηματά: Με αξιοπρέπεια, ήθος και εντιμότητα έδωσε όλες τις μάχες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση ότι πέθανε η Φώφη Γεννηματά έπειτα από πολύχρονο αγώνα με τον καρκίνο. Στην πολιτικό που «έφυγε» στα 57 της χρόνια, αναφέρεται κι ο Έλληνας αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς.

H «Φώφη Γεννηματά συνεισέφερε σε κρίσιμες στιγμές για τον τόπο – με αξιοπρέπεια, ήθος και εντιμότητα σε όλες τις μάχες», σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο Μαργαρίτης Σχοινάς.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αναφέρει:

«Η Φώφη Γεννηματά υπήρξε πάντα γενναία υπηρετώντας με αφοσίωση τη δημοκρατία και την εθνική συνεννόηση. Συνεισέφερε σε κρίσιμες στιγμές για τον τόπο. Με αξιοπρέπεια, ήθος και εντιμότητα σε όλες τις μάχες. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους της και το ΚΙΝΑΛ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας από τη Νίκαια: «Σε 24 ώρες γίναμε αξιωματική αντιπολίτευση σε λίγους μήνες κυβέρνηση»
Ανέπτυξε τους πέντε βασικούς άξονες της πολιτικής του πρότασης, για την ενέργεια, για την κατάργηση των πανελλαδικών, για το ιδιωτικό χρέος και τα funds και την μετακίνηση με τα ΜΜΜ
Αλέξης Τσίπρας
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
48
Νέες βολές Πλακιά κατά Κυρανάκη για τα Τέμπη και το «παράνομο φορτίο»: «Μάλλον είστε αδιάβαστος»
Ο πατέρας της Χρυσής και της Θωμαΐδος αλλά και θείος της Αναστασιας -Μαρίας, που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, ζητά απαντήσεις για το «άγνωστο πτητικό καύσιμο»
Νίκος Πλακιάς