Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαριέττα Γιαννάκου: Παραμένει στη ΜΕΘ η βουλευτής της ΝΔ – Υποβλήθηκε σε χειρουργείο

Μαριέττα Γιαννάκου: Παραμένει στη ΜΕΘ η βουλευτής της ΝΔ – Υποβλήθηκε σε χειρουργείο

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ)στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας 251 νοσηλεύεται η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττα Γιαννάκου. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή.

Πριν από μερικές μέρες η Μαριέττα Γιαννάκου έπεσε από το αναπηρικό αμαξίδιο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να προκληθεί αιμάτωμα. Η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο η κατάσταση της επιδεινώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ του ΓΝΑ.

Λόγω της νοσηλείας της στο νοσοκομείο, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν έδωσε το παρών στη διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή επί της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και δεν κατάφερε να συμμετάσχει ούτε μέσω επιστολικής ψήφου.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Είναι γνωστό, ότι τα τελευταία χρόνια η υπουργός Επικρατείας της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας. Τον περασμένο Ιούνιο είχε νοσηλευτεί ξανά στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, καθώς είχε αισθανθεί δύσπνοια κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Επίσης, τον περασμένο Σεπτέμβριο μάλιστα νόσησε από κορονοϊό και χρειάστηκε να παραμείνει σχεδόν ένα μήνα στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού». Τα συμπτώματά της αρχικά ήταν ήπια καθώς είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, με τη δεύτερη να την έχει πραγματοποιήσει στις 10 Μαΐου, ενώ ήταν έτοιμη να κάνει και την τρίτη, αναμνηστική δόση. Ωστόσο, με την πάροδο των ημερών η κατάστασή της επιδεινωνόταν καθώς πάσχει εδώ και χρόνια από υποκείμενα νοσήματα, με αποτέλεσμα να μεταβεί στο νοσοκομείο και οι γιατροί να την κρατήσουν για νοσηλεία.

Με πληροφορίες από MEGA

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις