Πολιτική

Μαρίνα Κοντοτόλη: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τερμάτισε στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα και μετά πήγε να ψηφίσει

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα «Αθανάσιος Σταμόπουλος», έτρεξε η Μαρίνα Κοντοτόλη. Η βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ μόλις έκοψε το νήμα έφυγε για να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματός της.

Στη μικρή διαδρομή των 5,5 χιλιομέτρων του Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα – Τρίκαλα έλαβε μέρος η βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρίνα Κοντοτόλη.

Όπως σημειώνει το trikalavoice.gr, η γνωστή πολιτικός τερμάτισε με χαρακτηριστική άνεση, καθώς για όσους δεν θυμούνται υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων προ 20ετίας.

Αμέσως μετά το πέρασμά της από τη γραμμή τερματισμού, η κ. Κοντοτόλη κατευθύνθηκε προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί, έριξε την ψήφο της για τις εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στέφανος Μάνος: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον «αντισυμβατικό μεταρρυθμιστή» – Οι άγνωστες πτυχές του πρώην υπουργού
Οι αποχαιρετισμοί από διαφορετικές πλευρές του πολιτικού φάσματος συγκλίνουν έτσι στην εικόνα ενός πολιτικού που επέμενε στις ιδέες του, συχνά με πολιτικό κόστος, και άφησε διακριτό αποτύπωμα στη δημόσια ζωή της Μεταπολίτευσης
Στέφανος Μάνος
Μητσοτάκης από τα Χανιά: «Η σκέψη μας με αυτούς που δίνουν αγώνα απέναντι στις πυρκαγιές»
«Η μεγάλη αυτή ημέρα της ορθοδοξίας, είναι πάντα μία ευκαιρία αναστοχασμού και αναζήτησης της δύναμης που μας δίνει η πίστη μας, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες«, είπε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
98
Νέες αιχμές Μουτσάτσου κατά Καρυστιανού: «Υποβαθμίζεται η συνεισφορά όσων επέλεξαν να αποχωρήσουν»
Η πρώην συνεργάτιδα της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» απαντά στις αναφορές για τα στελέχη που αποχώρησαν και παρουσιάζει αναλυτικά τη δουλειά της στον Τομέα Πολιτισμού - «Δεν διαγράφονται αναδρομικά ο χρόνος, η εργασία, οι πρωτοβουλίες και οι ιδέες»
Αυγερινός, Μουτσάτσου και Καρυστιανού 8
Γεωργιάδης: Από την 1η Σεπτέμβρη η υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώρηση διαγνωστικών εξετάσεων – «Τί αμορφωσιά έχουν κάποιοι»
«Αντί να πουν μπράβο αρχίζουν από κάτω και υβρίζουν με θεωρίες συνωμοσίας για τις Ασφαλιστικές, τα προσωπικά δεδομένα», γράφει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης 40