Πολιτική

Μαρίνα Κοντοτόλη: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τερμάτισε στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα και μετά πήγε να ψηφίσει

Στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα «Αθανάσιος Σταμόπουλος», έτρεξε η Μαρίνα Κοντοτόλη. Η βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ μόλις έκοψε το νήμα έφυγε για να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματός της.

Στη μικρή διαδρομή των 5,5 χιλιομέτρων του Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα – Τρίκαλα έλαβε μέρος η βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρίνα Κοντοτόλη.

Όπως σημειώνει το trikalavoice.gr, η γνωστή πολιτικός τερμάτισε με χαρακτηριστική άνεση, καθώς για όσους δεν θυμούνται υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων προ 20ετίας.

Αμέσως μετά το πέρασμά της από τη γραμμή τερματισμού, η κ. Κοντοτόλη κατευθύνθηκε προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί, έριξε την ψήφο της για τις εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Γεραπετρίτης: Η Σούδα δεν απειλείται, ανησυχία για τα στενά του Ορμούζ, ιστορικό καθήκον η στρατιωτική αποστολή στην Κύπρο
Ο Έλληνας ΥΠΕΞ απέρριψε τις αντιδράσεις της Τουρκίας σχετικά με την εγκατάσταση συστημάτων Patriot στην Κάρπαθο, κάνοντας λόγο για «απολύτως ανυπόστατους ισχυρισμούς»
Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Γεωργιάδης κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά του Λαζόπουλου: «Μου προκαλεί μεγάλη ηθική βλάβη αυτή η επίθεση»
Ο υπουργός Υγείας κάνει λόγο για «ύβρεις, συκοφαντίες και προτροπή σε βία», επισημαίνοντας ότι δεν του έμεινε «κανένα απολύτως άλλο περιθώριο» από το να προσφύγει στη Δικαιοσύνη
Λαζόπουλος και Γεωργιάδης
119
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας Γκαμπριέλ Ατάλ: Στο επίκεντρο οι ελληνογαλλικές σχέσεις και η Μέση Ανατολή
Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας και γγ του «Renaissance» του Εμανουέλ Μακρόν - Ανταλλαγή απόψεων για ευρωπαϊκά και περιφερειακά ζητήματα, με έμφαση στις εξελίξεις στο Ιράν
Μητσοτάκης και Ατάλ