Πολιτική

Μαρινάκης: Δεν είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών

«Εμείς είμαστε η παράταξη που το έχει αποδείξει με τις πράξεις της από άλλα κόμματα δήθεν προοδευτικά»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Δεν είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αναφερόμενος στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ερωτηθείς σχετικά ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε για τους βουλευτές από το κόμμα των Σπαρτιατών που προτίθενται να στηρίξουν τον Κώστα Τασούλα για Προέδρο της Δημοκρατίας: «Εμείς είμαστε η παράταξη που το έχει αποδείξει με τις πράξεις της από άλλα κόμματα δήθεν προοδευτικά».

«Εμείς», είπε, «απαντούμε ένα “όχι” ξεκάθαρο και αυτή η απάντηση έχει αξία όπως και οι ενέργειες του πρωθυπουργού που με μια σειρά από νομοθετικές παρεμβάσεις έδωσαν τα κατάλληλα όπλα στη δικαιοσύνη ώστε να μην βρεθούν στη Βουλή στο παρελθόν εγκληματικές οργανώσεις».

«Οι ανακοινώσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης στο πλαίσιο της αμηχανίας τους που επέλεξαν να χτίσουν ένα ακροδεξιό αφήγημα για την επιλογή Τασούλα είναι κατώτερες των περιστάσεων και άσχετες με την πραγματικότητα και προσβάλλουν την κοινή λογική».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά νέο πλαίσιο για τις φυσικές καταστροφές με μόνιμο ταμείο και μηχανισμό αποκατάστασης
Στον σχεδιασμό προτείνεται να περιλαμβάνονται επίσης μέτρα στήριξης της οικονομικής δραστηριότητας στις πληγείσες περιοχές και έργα που μειώνουν τον κίνδυνο από μελλοντικά καταστροφικά φαινόμενα
O Αλέξης Τσίπρας 9
Πυρά Παππά κατά της κυβέρνησης: «Ένα ευρώ στην κοινωνία, επτά στους δανειστές»
Στο στόχαστρο του μπαίνει η πολιτική των πρόωρων αποπληρωμών του δημόσιου χρέους και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση εξοφλεί δάνεια χαμηλού επιτοκίου την ώρα που η χώρα δανείζεται ακριβότερα από τις αγορές
Ο Νίκος Παππάς 11