Πολιτική

Μαρινάκης: Δεν είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών

«Εμείς είμαστε η παράταξη που το έχει αποδείξει με τις πράξεις της από άλλα κόμματα δήθεν προοδευτικά»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Δεν είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αναφερόμενος στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ερωτηθείς σχετικά ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε για τους βουλευτές από το κόμμα των Σπαρτιατών που προτίθενται να στηρίξουν τον Κώστα Τασούλα για Προέδρο της Δημοκρατίας: «Εμείς είμαστε η παράταξη που το έχει αποδείξει με τις πράξεις της από άλλα κόμματα δήθεν προοδευτικά».

«Εμείς», είπε, «απαντούμε ένα “όχι” ξεκάθαρο και αυτή η απάντηση έχει αξία όπως και οι ενέργειες του πρωθυπουργού που με μια σειρά από νομοθετικές παρεμβάσεις έδωσαν τα κατάλληλα όπλα στη δικαιοσύνη ώστε να μην βρεθούν στη Βουλή στο παρελθόν εγκληματικές οργανώσεις».

«Οι ανακοινώσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης στο πλαίσιο της αμηχανίας τους που επέλεξαν να χτίσουν ένα ακροδεξιό αφήγημα για την επιλογή Τασούλα είναι κατώτερες των περιστάσεων και άσχετες με την πραγματικότητα και προσβάλλουν την κοινή λογική».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου για τη συνάντηση Μητσοτάκη και Ρούμπιο – Στο επίκεντρο άμυνα, ενέργεια και γεωπολιτικές εξελίξεις
Ελλάδα και ΗΠΑ επιβεβαίωσαν τη βούλησή τους για στενότερη συνεργασία - Στην ατζέντα Ουκρανία, Ιράν, Μέση Ανατολή και Ανατολική Μεσόγειος
Μητσοτάκης και Ρούμπιο
Ο Μάρκο Ρούμπιο αποθέωσε την Ελλάδα στην ομιλία του στην Πνύκα: «Οι Έλληνες δεν διαμόρφωσαν απλώς την ιστορία, μας χάρισαν την ιστορία»
Σε μία παρέμβαση με έντονο ιστορικό και συμβολικό χαρακτήρα, ο Αμερικανός ΥΠΕΞ μίλησε για την ιστορία της αρχαίας Ελλάδας ως την πρώτη ολοκληρωμένη έκφραση των χαρακτηριστικών που έμελλε να καθορίσουν τη Δύση: Την περιέργεια, το θάρρος, τη φιλοδοξία και ένα ανήσυχο πνεύμα εξερεύνησης και ανακάλυψης του αγνώστου
Mark Schiefelbein
7
Αλέξης Τσίπρας: «Είμαι εδώ για να ενώσω την προοδευτική παράταξη» – Άνοιγμα συνεργασίας στις προοδευτικές δυνάμεις
«Η κυβέρνηση που θα επιδιώξω να σχηματίσω, αν ο ελληνικός λαός με τιμήσει ξανά με την ψήφο του θα είναι μια προοδευτική κυβέρνηση, ριζοσπαστική με ένα ρεαλιστικό, εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο»
Ο Αλέξης Τσίπρας 6