Πολιτική

Μαρινάκης για επεισόδια στου Ρέντη: Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με αυστηρό ύφος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μίλησε για τα επεισόδια στου Ρέντη και τον σοβαρό τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια».

Ο Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ σημείωσε για τον τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη ότι «εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του αστυνομικού που δίνει τη μάχη της ζωής του γιατί βρέθηκε στο σημείο που όφειλε να είναι για να προστατεύσει όλους εμάς τους υπόλοιπους. Και αυτό το νέο παιδί είναι πιθανό να μην γυρίσει στο σπίτι του. Και προσευχόμαστε όλοι για να γυρίσει υγιής και δυνατός στο σπίτι του».

«Μιλάμε για εγκληματίες, δεν νομίζω ότι κάποιοι από αυτούς που πήγαν στο βόλεϊ ξέρουν τι σημαίνει φιλέ, σετ. Πήγαν για κάποιον συγκεκριμένο λόγο και δεν έχουν χρώμα ούτε ομάδα. Αυτοί που είναι εγκληματίες, είναι εγκληματίες. Ήδη έχει εξαγγείλει ο υπουργός Δικαιοσύνης και θα είναι η τρίτη παρέμβαση για μία σειρά αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα. Τώρα, όσοι καταδικαστούν για οπαδική βία θα μπαίνουν φυλακή», πρόσθεσε.

Επίσης, ο κ. Μαρινάκης τόνισε: «Αντιλαμβανόμαστε την οργή και δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Ο Πρωθυπουργός είχε πει τον Αύγουστο ότι όλα αυτά είναι δυναμικά, εφόσον παρατηρηθεί έξαρση. Θέλουμε να προστατεύσουμε τους ανθρώπους που εργάζονται, τους ανθρώπους που είναι γύρω από τον αθλητισμό, τους φιλάθλους που θέλουν να πάνε με τις οικογένειές τους να δουν τον αγώνα».

 

Με αφορμή τη σημερινή σύσκεψη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι θα πρέπει «να περιμένουμε έναν Πρωθυπουργό και μία κυβέρνηση που δεν μασάει τα λόγια του και εφαρμόζει αποφάσεις που κάποιοι φοβόντουσαν να εφαρμόσουν για δεκαετίες».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επίσκεψη Ερντογάν και τη συμφωνία για τη χορήγηση βίζας σε Τούρκους πολίτες, ο κ. Μαρινάκης σχολίασε: «Η βίζα είναι ένα αίτημα διαχρονικό, είναι μία πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη, στο πλαίσιο μίας πολύ σημαντικής διμερούς συνάντησης του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο. Απεδείχθη πολύ σημαντική αυτή η επίσκεψη και για τη χώρα μας και για την Τουρκία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καλά κρατεί η κόντρα ΠΑΣΟΚ – ΕΛΑΣ: Η «εξαφάνιση» του Καρτερού και του Σιακαντάρη και η επιμονή του Γεωργόπουλου
Θέση στην άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο κομμάτων της Κεντροαριστεράς, πήρε και ο Θύμιος Γεωργόπουλος, στέλεχος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
Ενεργειακή κρίση: Οι «27» ζητούν νέα μέτρα – Ελλάδα και ακόμα 5 χώρες θέλουν να καθυστερήσει το νέο χαράτσι στα καύσιμα
Η αντιμετώπιση της ενεργειακής ακρίβειας συνδέεται άμεσα, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της Συνόδου, με την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ευρωπαϊκής οικονομίας
REUTERS 17
Ο Βελόπουλος «ανέβασε» νέες φωτογραφίες με ανθρώπινα οστά από τα Τέμπη και τις απέσυρε μετά την οργή συγγενών – Η κόντρα με Φλωρίδη στη Βουλή
«Μην κάνεις τον κόπο να το σβήσεις, οι οικογένειες έχουν ενημερωθεί και υπάρχουν screenshots», είπε για τον Κυριάκο Βελόπουλο ο Βαγγέλης Βλάχος, που έχασε τον αδελφό του, Βάιο, στα Τέμπη
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος με επίμαχες φωτογραφίες στο βήμα της Βουλής 63