Πολιτική

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Πόσες και ποιες εταιρείες έχει τελικά και ποιες ακριβώς είναι οι επαγγελματικές του δραστηριότητες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τον Στέφανο Κασσελάκη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης επιμένει στα ερωτήματα αναφορικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Μαρινάκης κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσσελάκη πως «πετάει τη μπάλα στην εξέδρα» ενώ επαναφέρει τα ερωτήματα για τους χειρισμούς του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην υπόθεση της Novartis κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για ένοχη σιωπή.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να σφυρίζει αδιάφορα για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, αρνούμενος να αποκαλύψει ποιες ακριβώς είναι.
Αμήχανα ψελλίζει αοριστίες και πετάει λάσπη μέσω διαρροών, απαντώντας σε ζητήματα που δεν του τίθενται και όχι στα πραγματικά αμείλικτα ερωτήματα που εγείρονται.

Όσο ο κ. Κασσελάκης πετά την μπάλα στην εξέδρα, τόσο εκτίθεται. Από το «με λένε Στέφανο» του περασμένου Σεπτεμβρίου, πέρασαν μόλις έξι μήνες για να φτάσουμε στο «με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω».

Εμείς τον καλούμε και πάλι να απαντήσει ο ίδιος, «αδιαμεσολάβητα» όπως αρέσκεται να λέει, σε συγκεκριμένα ερωτήματα που προκύπτουν:
Πόσες και ποιες εταιρείες έχει τελικά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό; Ποιες ακριβώς είναι οι επαγγελματικές δραστηριότητες του κ. Κασσελάκη; Γνωρίζει, ως όφειλε, τι προβλέπει ο νόμος που ψήφισε η κυβέρνηση του κόμματος που τώρα είναι πρόεδρος;

Θα περιμένουμε. Ας το κάνει ο ίδιος – έστω μέσω Tik Tok, αφού ούτε με τις άτυπες ενημερώσεις του ΣΥΡΙΖΑ απαντά, αλλά επιλέγει την υπεκφυγή. Είναι αξιοσημείωτο δε, ότι στην άτυπη ενημέρωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να μην πει κουβέντα για το άλλο σκέλος των ερωτημάτων που θέσαμε για τα «παρα-συστήματα» που λειτουργούσαν στο μέγαρο Μαξίμου επί των ημερών του κ. Τσίπρα – όπως πλέον ομολογούν και οι ίδιοι του οι υπουργοί.

Αυτή η σιωπή σημαίνει ενοχή ή άδειασμα, ή ενδεχομένως και τα δύο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Η ιστορία της Ελλάδας δεν είναι για πούλημα»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ χαρακτήρισε τον ελληνικό πολιτισμό έναν από τους μεγαλύτερους που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος, τονίζοντας ότι οι ΗΠΑ είναι υπερήφανες που στέκονται στο πλευρό της Ελλάδας για την προστασία του
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Ρένα Δούρου στη Βουλή: Σφοδρά πυρά για Ρούμπιο, Κάθετο Διάδρομο και «ΙΧ εξωτερική πολιτική»
Για υποχωρητικότητα απέναντι στην Ουάσινγκτον και αδιαφάνεια στις ενεργειακές συμφωνίες κατηγόρησε την κυβέρνηση η Ρένα Δούρου, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για τις κυρώσεις συμφωνιών του ΥΠΕΘΑ
Η Ρένα Δούρου 10
Σπηλιωτόπουλος: Ο Σαμαράς εκφράζει την «ψυχή της παράταξης» – Τι είπε για ενδεχόμενο νέο κόμμα
Εκτίμησε ότι μια νέα πολιτική κίνηση υπό τον Σαμαρά θα μπορούσε να απευθυνθεί τόσο στην παραδοσιακή βάση της ΝΔ όσο και σε ψηφοφόρους που σήμερα κινούνται δεξιότερα του κυβερνώντος κόμματος
Άρης Σπηλιωτόπουλος
31
Κώστας Καραμανλής: Η Ελλάδα χρειάζεται πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική – Αιχμές για δύο μέτρα και δυο σταθμά της Δύσης για Τουρκία και Κύπρο
Τόνισε ότι το νέο διεθνές περιβάλλον επιβάλλει μια διαφορετική προσέγγιση στις διεθνείς σχέσεις, «απαλλαγμένη από τις άκαμπτες διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος»
Κώστας Καραμανλής