Πολιτική

Μαρινάκης για Κασσελάκη: «Θα μπορούσε να γράψει ότι ο Πολάκης είναι ιδέα και ότι οι ιδέες δεν διαγράφονται»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη για το ζήτημα του Παύλου Πολάκη άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τη Δευτέρα (29.07.24).

Δηκτικά σχολίασε ο Παύλος Μαρινάκης τη μεταμεσονύχτια ανάρτηση του Στέφανου Κασσελλάκη, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Παύλου Πολάκη μόλις λίγα 24ωρα αφού τον διέγραψε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο της απρεπούς συμπεριφοράς του ενάντια στη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Θα μπορούσε να γράψει ότι ο Πολάκης είναι ιδέα και ότι οι ιδέες δεν διαγράφονται», δήλωσε, τονίζοντας ότι η «προσχηματική διαγραφή δεν θα γινόταν εάν δεν είχαμε την ανθρώπινη αντίδραση της κυρίας Λινού».  

«Αυτό το οποίο περιμέναμε να γίνει μετά από λίγους μήνες ο κ. Κασσελάκης σε σχέση με τον κ. Τσίπρα το έκανε σε λίγες ημέρες. Μια εντελώς προσχηματική διαγραφή η οποία μπορεί να μην γινόταν αν δεν είχαμε την ανθρώπινη αντίδραση της κυρίας Λινού. Με λίγα λόγια ο κ. Κασσελάκης στην ανάρτησή του είπε ότι παιδιά πρέπει να κρατάμε τα προσχήματα στο Κοινοβούλιο και εκτός Κοινοβουλίου αν μπορούμε “ας τους χώσουμε και δύο μέτρα κάτω από τη γη” όπως είχε πει ο κ. Πολάκης», πρόσθεσε.

«Αυτό δεν είναι πρόβλημα του κ. Πολάκη, θα ήταν πιο ειλικρινής η στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αν τον κρατούσε στο κόμμα, γιατί διαγραφή μετ’ επαίνων λίγες ώρες μετά, δεν έχω ξαναδεί. Δεν υπάρχει καμία ειλικρινής συγγνώμη από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι προφανές, με πολλά δείγματα γραφής και διαφορετικές ηγεσίες ότι αυτή είναι η κυρίαρχη ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ», επεσήμανε.

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας και την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση με την Κάσο, ο κ. Μαρινάκης αφού είπε ότι στις αιτιάσεις αυτές έχει απαντήσει το πρωί ο υπουργός Εξωτερικών με σαφήνεια, σημείωσε ότι «την πρόσφατη ανάρτηση είτε μπορούμε να την αποδώσουμε σε ελλιπή ενημέρωση και προχειρότητα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έχει φανεί και σε άλλα ζητήματα, είτε είναι κάτι πολύ επικίνδυνο».

Αναφέρθηκε στη δήλωση του κ. Γεραπετρίτη ότι «υπάρχει σαφής παραπληροφόρηση για την Κάσο. Υπήρξε προγραμματισμός ιταλικού πλοίου, το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε απολύτως, δεν υπήρξε καμία απολύτως υποχώρηση, διεξήγαγε την έρευνα του σε θαλάσσια ΑΟΖ της Ελλάδας, ουδέποτε ζητήθηκε άδεια από την Τουρκία, ούτε υπήρξε αναγνώριση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Τουρκίας».

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, «η αναπαραγωγή αυτής της προπαγάνδας και της λογικής παραπληροφόρησης δεν είναι αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, δεν είναι αντιπολίτευση στη ΝΔ, είναι επιζήμια για τη χώρα και παρακαλούμε πολύ από την ώρα που υπάρχουν σχετικές απαντήσεις, τεκμηριωμένες, να σταματήσει αυτή η τακτική.

«Δεν θυμάμαι ποτέ ξανά πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών να έχει κάνει τόσες πολλές ενημερώσεις στην αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και στα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης», κατέληξε. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μεγάλη εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη για τη διεύρυνση – Νέες προτάσεις και πίεση για την υπόθεση Ντόκου
Δεν πρόκειται να ανακοινωθούν απόψε στη Θεσσαλονίκη …ηχηρά ονόματα αφού τις συνεννοήσεις σε αυτό το επίπεδο τις έχει αναλάβει προσωπικά ο Νίκος Ανδρουλάκης
Νίκος Ανδρουλάκης και Κώστας Σκανδαλίδης
Η «επταετία» Μητσοτάκη σε πρώτο πλάνο για την ΕΛ.Α.Σ: Στο επίκεντρο ακρίβεια, χρέος και στεγαστική κρίση  
Το επιτελείο Τσίπρα παρουσιάζει στοιχεία για οικονομία, ακρίβεια, σκάνδαλα και κοινωνική πολιτική, επιχειρώντας συνολική αποδόμηση του κυβερνητικού αφηγήματος
Ο Αλέξης Τσίπρας
Μαρινάκης κατά Σαμαρά: «Αντί να κάνει βίντεο για το διχαστικό δημοψήφισμα του 2015, επέλεξε να κάνει εναντίον της παράταξης»
Η αντιπολίτευση έσπευσε να ζητήσει την παραίτηση του κ. Ντόκου χωρίς να εξετάσει όλα τα δεδομένα, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης
Μαρία Καρυστιανού: «Τα εθνικά μας βρίσκονται στην πιο καίρια στιγμή – Η Ελλάδα δεν πρόκειται να χάσει ούτε μέτρο από την εδαφική της κατάσταση»
Η πρόεδρος της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» μίλησε στην εκδήλωση για τα εθνικά ζητήματα, τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και τις εξελίξεις στην περιοχή
Μαρία Καρυστιανού 17
Ο Αντώνης Σαμαράς ξαναχτύπησε με αιχμηρό βίντεο: Το «καρφί» για τη Ντόρα Μπακογιάννη, η διαγραφή και τα επιχειρήματα προέδρου του Εδεσσαϊκού
«Ας τα βρει πρώτα με τον αδελφό της» λέει για τη Ντόρα Μπακογιάννη ο πρώην πρωθυπουργός και το «εγώ που κολλάω;» για τις δημοσκοπήσεις
Ο Αντώνης Σαμαράς 258
ΝΔ για τα 11 χρόνια από το δημοψήφισμα του 2015: Κανείς δεν ξεχνά όσους έπαιξαν με την τύχη της πατρίδας
Στο διάρκειας 35 δευτερολέπτων βίντεο της ΝΔ, καταγράφονται οι δραματικές στιγμές της περιόδου της με την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος από τον Αλέξη Τσίπρα και τις εικόνες με τις ουρές στα ΑΤΜ των τραπεζών
Κάλπη στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 7