Πολιτική

Μαρινάκης για το «λαδέμποροι» του Κασσελάκη: Προσβάλλει τους παραγωγούς, δεν κατάλαβε τι είπε ο Πρωθυπουργός

Απάντηση έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στον Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε χαρακτηρίσει την κυβέρνηση «κυβέρνηση λαδεμπόρων», αναφερόμενος στην ακρίβεια και στις υψηλές τιμές στο λάδι και σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού.

Ο Παύλος Μαρινάκης, στο καθιερωμένο briefing, απάντησε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως προσβάλλει τους Έλληνες παραγωγούς.

«Ο κ. Κασσελάκης προσβάλει τους Έλληνες παραγωγούς. Δεν κατάλαβε τι είπε ο πρωθυπουργός. Προσπάθησε μέσω μιας ομάδας μηχανισμού fake news να κάνει αντιπολίτευση βρισκόμενος πολλά χιλιόμετρα μακριά. Οι πολίτες κουράστηκαν να ακούν την αντιπολίτευση να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και να μην κάνει προτάσεις. Η αντιπολίτευση λέει το απόλυτο τίποτα και προσπαθεί μέσα από fake news να επιβιώσει πολιτικά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου απορρίπτει τα σενάρια συνεργασίας με τον Αντώνη Σαμαρά: «Τον εκτιμώ αλλά είμαστε αυτόνομοι»
«Σε κάποια πράγματα από αυτά που που λέει ο Αντώνης Σαμαράς, συμφωνώ», σχολίασε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής - Τι είπε για την εξέγερση των μεταναστών στη δομή φιλοξενίας στις Σέρρες
Αφροδίτη Λατινοπούλου
Πολυτεχνείο: Τα μηνύματα Κυριάκου Μητσοτάκη και Νίκου Ανδρουλάκη για την επέτειο – «Κρατάμε ζωντανό εκείνο το σκίρτημα ελευθερίας»
«Τιμούμε την εξέγερση του 1973 αναβαθμίζοντας την Παιδεία, ώστε να συμβαδίζει με την εποχή μας» τονίζει ο πρωθυπουργός, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να υπογραμμίζει πως «στα χρόνια που έρχονται το Πολυτεχνείο θα γίνεται όλο και πιο επίκαιρο»
Εξέγερση του Πολυτεχνείου
Επέτειος Πολυτεχνείου: Ο Κωνσταντίνος Τασούλας κατέθεσε στεφάνι – «Είναι η υπεύθυνη λαϊκή και γενναία διεκδίκηση της δημοκρατίας»
«Σήμερα, τιμώντας το Πολυτεχνείο και όσους αψήφισαν τη ζωή τους για αυτό, αναμετριόμαστε με το χρέος μας απέναντί στο ευαίσθητο πολίτευμα της δημοκρατίας», είπε μεταξύ άλλων
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας Καταθέτει στεφάνι