Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Μαρινάκης για βίντεο Κασσελάκη: Αμφισβητεί την κοινοβουλευτική δημοκρατία; Να μην κάνει μόνο βόλτες στη Βουλή

Μαρινάκης για βίντεο Κασσελάκη: Αμφισβητεί την κοινοβουλευτική δημοκρατία; Να μην κάνει μόνο βόλτες στη Βουλή

Το βίντεο που ανέβασε ο Στέφανος Κασσελάκης στα social media από τη Βουλή όπου μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει χειροκροτητές τους βουλευτές της πλειοψηφίας που ψηφίζουν τα νομοσχέδια σχολίασε εκφράζοντας την αποδοκιμασία του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Είδαμε ένα βίντεο και νιώθω χρέος να πούμε κάποια πράγματα, γιατί χαρακτήρισε χειροκροτητές τους βουλευτές που ψηφίζουν τα νομοσχέδια., είπε. Κάλεσε τον κ. Κασσελάκη να μην περιορίζεται μόνο σε βόλτες και στο εστιατόριο της Βουλής αλλά να μάθει βασικές αρχές», είπε.

Και πρόσθεσε: «Οι νόμοι ψηφίζονται με βάση την αρχή της πλειοψηφίας, και ψηφίζονται από τους βουλευτές που είναι οι νόμιμα εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού έθνους. Υπάρχουν και νομοσχέδια που ψηφίζονται από αυξημένες πλειοψηφίες. Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να μας πει; Αμφισβητεί την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία; Την αρχή της πλειοψηφίας; Νομίζω ότι δεν ξεκινάμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εμείς εκφράσαμε μια ευχή να αποκτήσει η χώρα μας σοβαρή αντιπολίτευση. Δεν το βλέπουμε αυτό. Ας δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

Κληθείς να σχολιάσει την χθεσινή συνέντευξη του κ. Κασσελάκη στο Star ο κ. Μαρινάκης είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να πούμε πολλά η εικόνα μιλάει από μόνη της και δυστυχώς βγαίνουν γρήγορα συμπεράσματα. Θέλουμε να αντιπαρατεθούμε συνολικά και περιμένουμε ρητώς διατυπωμένες πολιτικές θέσεις και προτάσεις».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις