Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Μασάζ” Ζαγοράκη στους οργανωμένους του ΠΑΟΚ για την κόντρα ΝΔ – Σαββίδη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τον άλλοτε αγαπημένο της “ασπρόμαυρης” κερκίδας, κατόπιν πρόεδρο της ΠΑΕ και σήμερα ευρωβουλευτή, Θοδωρή Ζαγοράκη, επιστράτευσε η Νέα Δημοκρατία για να κατευνάσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που πνέουν τα μένεα για την αξιωματική αντιπολίτευση εξαιτίας της αντιπαράθεσής της με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με τους γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη και τον βουλευτή της Α’ Θεσσαλονίκης, Σταύρο Καλαφάτη, συναντήθηκαν με εκπροσώπους των οργανωμένων φίλων του ΠΑΟΚ, όπου ξεκαθάρισαν πως “άλλο πράγμα το ποδόσφαιρο και άλλο η πολιτική και η υποχρέωση υπεράσπισης του δημοσίου συμφέροντος.”

Παράλληλα προσπάθησαν να αποσαφινίσουν στους “ασπρόμαυρους” οπαδούς τη φύση της κόντρας που έχει προκύψει μεταξύ του μεγαλοεπιχειρηματία και της Νέας Δημοκρατίας. Χαρακτήρισαν τον ΠΑΟΚ μεγάλη και ιστορική ομάδα που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, πάνω από επιχειρήσεις, πάνω από τα Κόμματα και πάνω από τις κατά καιρούς διοικήσεις της. Υπογράμμισαν ότι η Νέα Δημοκρατία κατήγγειλε την Κυβέρνηση για την υποβάθμιση του Κοινοβουλίου αφού προχώρησε στην εισαγωγή “άσχετων τροπολογιών σε άσχετα νομοσχέδια”.

Διεμήνυσαν ότι “είναι εμφανής η απόπειρα της Κυβέρνησης να υφάνει διαπλοκή στα Μ.Μ.Ε. κάτι που άρχισε με τον αντισυνταγματικό νόμο Παππά”. Ξεκαθάρισαν ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς ενώ δεσμεύτηκαν ότι το κόμμα τους θα λάβει μέτρα και θα προωθήσει μεταρρυθμίσεις που θα συμβάλουν σε μια νέα άνθηση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι πρέπει να εφαρμόζονται για όλους κοινοί κανόνες και οι νόμοι πρέπει να τηρούνται απαράβατα. “Η Νέα Δημοκρατία θα σταθεί αρωγός στην επιχειρηματικότητα αλλά θα είναι απέναντι σε κάθε είδους διαπλοκή”, τόνισαν οι κύριοι Αυγενάκης, Ζαγοράκης και Καλαφάτης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε