Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ματίνα Παγώνη: Ενοχλημένη με σχόλιο τηλεθεατή για την παρουσία της στο συνέδριο της ΝΔ – «Να απολογηθώ;»

Ματίνα Παγώνη: Ενοχλημένη με σχόλιο τηλεθεατή για την παρουσία της στο συνέδριο της ΝΔ – «Να απολογηθώ;»

Η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη εθεάθη στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς έπαιρνε μέρος στην διαδικασία ως σύνεδρος. Γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από κάποιους…

Ένας τηλεθεατής λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας (09.05.2022) έστειλε μήνυμα στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ όπου ήταν καλεσμένη η Ματίνα Παγώνη και σχολίασε ότι πήγε στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας… Η ΕΙΝΑΠ δεν το προσπέρασε και εμφανώς ενοχλημένη απάντησε: «Φυσικά! Στη Νέα Δημοκρατία δεν ανήκω; Δεν θα πήγαινα στο συνέδριο; Οι συνδικαλιστές δεν πάνε στα συνέδρια τους;». 

«Θα απολογηθώ γιατί πήγα στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας;» πρόσθεσε. 

Ο παρουσιαστής της εκπομπής διευκρίνισε ότι ο τηλεθεατής σχολίασε το γεγονός επικριτικά, απλώς ανέφερε στο μήνυμα του ότι «κάπου την πήρε το μάτι του». Η ΕΙΝΑΠ φάνηκε όμως να παραμένει ενοχλημένη, αφού σχολίασε: «Φυσικά όπως πάνε όλοι οι συνδικαλιστές στα συνέδριά τους, στην παράταξη τους. Να απολογηθώ και γι’ αυτό;».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ στο συνέδριο της ΝΔ «έπιασε» η κάμερα της ΕΡΤ, με την δημοσιογράφο να την ρωτά γιατί πήγε. «Είμαστε όλοι εδώ μαζί, ύστερα από 2,5 χρόνια θα μιλήσουμε, θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας, και δεν νομίζω ότι γίνεται τίποτα παραπάνω από ένα συνέδριο που κάνουν τα κόμματα. Σύνεδρος είμαι κι εγώ, τι να κάνω; Να μην έρθω;», απάντησε η Ματίνα Παγώνη. 

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ ρώτησε επίσης την Ματίνα Παγώνη, η οποία φορούσε και ένα μπλε κουστούμι, αν λέει κάτι παραπάνω η παρουσία της στο συνέδριο της ΝΔ για το μέλλον. «Τίποτα δεν λέει. Μένουμε με το παρόν και αντιμετωπίζουμε την κατάσταση. Γιατρός είμαι στο νοσοκομείο, με τους ασθενείς και τις υπόλοιπες ιδιότητες. Μην ψάχνετε τίποτα παραπάνω, αυτή την στιγμή», απάντησε.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις