Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Με… άρωμα Μιωνή οι παρεμβάσεις στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ)

Με… άρωμα Μιωνή οι παρεμβάσεις στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ)

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι του Νίκου Παππά με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή που είδαν το “φως” της δημοσιότητας, καθώς και ο “πόλεμος” που έχει ξεσπάσει με τη Νέα Δημοκρατία, τέθηκαν στο επίκεντρο των παρεμβάσεων κατά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ

“Να είμαστε ένα κόμμα που κάνει αυτοκριτική και συλλογική και ατομική. Ακόμα και για το παραμικρό ακόμα κι αν μας ξεφεύγει καμία κουβέντα. Είμαι περήφανος που υπηρετώ με αυτόν τον πήχη αξιών της Αριστεράς. Ακριβώς επειδή ειμαστε τέτοιοι, δεν θα επιτρέψουμε να μας κουνάνε το δάχτυλο αυτοί που πετάνε τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά σαν να ειναι αλογόμυγες”, τόνισε ο Νίκος Παππάς.

Click4more: Επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: “Εγώ είμαι ο στόχος τους”

Από την πλευρά του, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανέφερε: “Είμαστε σε μια χώρα που ο οποιοσδήποτε μπορεί να ηχογραφήσει οτιδήποτε, οποιοσδήποτε μπορεί να επιλέξει πότε θα δημοσιοποιηθεί. Ο κόσμος της Αριστεράς μας κρίνει με αυστηρά κριτήρια. Και έτσι θέλω να συνεχίσει να μας κρίνει. Οποιαδήποτε κριτική κάνουμε σε παλιές πρακτικές καλά κάνουμε”.

“Δεν με εκφράζει το βρώμικο ’89. Δεν μπορούμε να λέμε σήμερα ότι μπορεί να επαναληφθεί το βρώμικο ’89. Ήταν άλλοι οι πρωταγωνιστές τότε. Είναι άλλη η ιστορία της Αριστεράς. Η Αριστερά δεν έχει λόγο να κάνει εκπτώσεις από τις αρχές της. Πολλά πράγματα μας ταπείνωσαν. Η Αριστερά και το ηθικό της πλεονέκτημα δίνει καθημερινά εξετάσεις”, είπε ο Νίκος Φίλης. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις