Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Με ΓΑΠ, Ραγκούση και εντυπωσιακή Μπέτυ Μπαζιάνα η υποδοχή Μοράλες!

Μπέτυ Μπαζιάνα
Φωτογραφία: Intime

Με… ενδιαφέρουσες παρουσίες η εκδήλωση για τον Πρόεδρο του Πολυεθνοτικού Κράτους της Βολιβίας, τον Έβο Μοράλες. Έκλεψε τις εντυπώσεις η Μπέτυ Μπαζιάνα.

«Ειναι μεγάλη η χαρά μου και η συγκίνησή μου να καλωσορίζω στη χώρα μας τον Πρόεδρο του Πολυεθνοτικού Κράτους της Βολιβίας, τον Έβο Μοράλες. Θέλω να τον ευχαριστήσω ” είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας πως είναι σπάνιες οι φορές που επισκέπτεται την Ευρώπη. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, αλλά και η σύντροφος του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Η κυρία Μπαζιάνα εμφανίστηκε με διαφορετικό look, έχοντας τα μαλλιά της ίσια και ελαφρώς… κουρεμένα.

Δείτε τις φωτογραφίες με την Μπέτυ Μπαζιάνα

Μπέτυ Μπαζιάνα Μπέτυ Μπαζιάνα

Εκτός από την Μπέτυ Μπαζιάνα, ωστόσο, το παρών έδωσαν όπως προαναφέραμε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αλλά και ο Γιάννης Ραγκούσης μεταξύ άλλων.

“Είμαι σίγουρος ότι πολλοί περίμεναν με μεγάλο ενδιαφέρον αυτή την επίσκεψη.

Μια επίσκεψη που γίνεται σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τη διεθνή πολιτική κατάσταση και τη γεωπολιτική σκακιέρα» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην εκδήλωση για την επίσκεψη του Προέδρου της Βολιβίας στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

«Μια περίοδο που χαρακτηρίστηκε από την παγκόσμια οικονομική κρίση, την όξυνση των γεωπολιτικών διενέξεων, την αποσταθεροποίηση ολόκληρων περιοχών του πλανήτη από πολεμικές συγκρούσεις, τρομοκρατικές απειλές και μεγάλες φυσικές καταστροφές ως απόρροια της κλιματικής αλλαγής.

Αλλά και μια περίοδο που ταυτόχρονα χαρακτηρίστηκε και από την αναζωπύρωση της ελπίδας πολλών λαών του κόσμου για την υπέρβαση όλων αυτών των πολύμορφων κρίσεων» συνέχισε ο πρωθυπουργός.

“Χαιρετάμε ιδιαίτερα τον αδελφό Αλέξη Τσίπρα” είπε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Βολιβίας Έβρο Μοράλες και ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους”.

Η παρέμβαση και οι πληροφορίες που μας έδωσε ο πρωθυπουργός ήταν σαν να μίλησε για την Βολιβία” πρόσθεσε ο κ. Μοράλες μιλώντας για τα κινήματα στη χώρα του.

Φωτογραφίες: Intime

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις