Πολιτική

Με κόρνες και καπνογόνα η άφιξη του Στέφανου Κασσελάκη στα εγκαίνια των γραφείων του: «Έχουμε κόμμα, ο λαός θα εκφραστεί»

Ο Στέφανος Κασσελάκης εγκαινιάζει το απόγευμα της Τετάρτης (23/10/24) τα ολοκαίνουρια γραφεία του, στον Ταύρο και υποδέχεται τους εθελοντές που υπολογίζονται σε 4.000…

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στις 19.00 το απόγευμα στον πολυχώρο στον Ταύρο όπου τον υποδέχθηκαν οι συγκεντρωμένοι εθελοντές, με κόρνες και καπνογόνα.

«Έχουμε κόμμα και ο λαός θα εκφραστεί» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης προσερχόμενος, έχοντας στο πλευρό του τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.

tayler egkainia

«Θέλω να κριθώ από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ» είπε αργότερα, μιλώντας στον κόσμο, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Εγκαίνια με κρύο τσάι και «Nirvana»

Ήδη στις 18.00 το απόγευμα, οι εξωτερικοί χώροι του ανακαινισμένου πολυχώρου που έχει νοικιάσει ο Στέφανος Κασσελάκης, είχαν γεμίσει με κόσμο, που απολάμβανε το αναψυκτικό του ή ένα παγωμένο τσάι, υπό τους ήχους… «Nirvana» όπως θα δείτε παρακάτω, στο βίντεο του newsit.gr.

 

Στο εσωτερικό, μία επιτροπή περίμενε τον κόσμο που ήθελε να κάνει την εγγραφή του, στο πλαίσιο μιας φιέστας που από πολλούς ερμηνεύεται ως επίδειξη δύναμης του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

kasselakis

Για την εκδήλωση μάλιστα, είχαν κλειστεί ακόμη και πούλμαν για να μεταφέρουν κόσμο…

Όλα αυτά, μία μέρα πριν την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Μια διαδικασία από την οποία τυπικά έχει αποκλειστεί ο Στέφανος Κασσελάκης με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Μέχρι την τελευταία στιγμής πάντως, δεν αποκλείεται ο ίδιος να επιφυλάσσει… εκπλήξεις.

Ρεπορτάζ: Έφη Φανάρα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τα «καρφιά» Φάμελλου στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ προς Κασσελάκη, Κωνσταντοπούλου και Νέα Αριστερά - «Καμία αιχμή προς Τσίπρα»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην ομιλία του επικεντρώθηκε στο μέλλον της αριστεράς, στην ανασύνθεση του ΣΥΡΙΖΑ και στις συμμαχίες αλλά κυρίως στην Νέα Αριστερά, δείχνοντας την απογοήτευσή του
Σωκράτης Φάμελλος 3
Προσπάθεια ανασύνταξης στη Νέα Δημοκρατία: Ο Κώστας Σκρέκας καταθέτει επίσημα την υποψηφιότητα του για τη θέση του νέου Γραμματέα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να κινηθεί προς τα εμπρός επιλέγοντας τον Κώστα Σκρέκα για τη θέση του γραμματέα και κάνοντας περιοδείες το καλοκαίρι για να αποκαταστήσει τα δημοσκοπικά τραύματα της ΝΔ
Κώστας Σκρέκας