Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Με μιράζ, κλάματα, τάματα και μηνύματα στην Τουρκία η αποχώρηση Καμμένου

Με μιράζ, κλάματα, τάματα και μηνύματα στην Τουρκία η αποχώρηση Καμμένου

Μήνυμα στην Άγκυρα έστειλε ο νέος υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης.
Δάκρυα συγκίνησης στην τελετή παράδοσης – παραλαβής από τον Πάνο Καμμένο αλλά και το νέο υπουργό.
Το τάμα του Καμμένου για τον Ευάγγελο Αποστολάκη.

Αυτή η τελετή παράδοσης – παραλαβής είχε απ’ όλα. Από μηνύματα στην Τουρκία από το νέο υπουργό Ευάγγελο Αποστολάκη, από μιράζ να πετάνε στον Αττικό ουρανό σε μια πρωτοφανή φιέστα, μέχρι και την αποκάλυψη ότι ο Πάνος Καμμένος είχε “τάξει” τον κ. Αποστολάκη στην Ταξιάρχη όταν είχε αρρωστήσει. Και είχε και πολύ κλάμα. Και φυσικά και έναν διάσημο σεφ. Τον γιο του νέου υπουργού Άμυνας, Γιάννη Αποστολάκη.

Η φιέστα, ξεκίνησε με την επιθεώρηση του αγήματος από τον απερχόμενο και το νυν υπουργό. Την ώρα που γινόταν αυτό, μιράζ έσκιζαν τον ουρανό με τους Αθηναίους να παρακολουθούν έκπληκτοι και κάποιους να αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Ο νέος υπουργός Άμυνας αισθανόταν άβολα στο κοστούμι αφού μετά από τόσα χρόνια φόρεσε πολιτικά για το νέο του ρόλο.

Στην τελετή ο Πάνος Καμμένος είπε μεταξύ άλλων: «Ήμουν έτοιμος μετά από τέσσερα χρόνια στο υπουργείο και 25 χρόνια να εγκαταλείψω την πολιτική μου σταδιοδρομία. Όμως, είμαι υποχρεωμένος να συνεχίσω τώρα, που συμπολίτευση και αντιπολίτευση είναι έτοιμες να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας.

Παίρνοντας τον λόγο ο νέος υπουργός Αμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης είπε: Στέλνω ένα μήνυμα αμοιβαιότητας στην άλλη πλευρά του Αιγαίου. Υπάρχει ο δρόμος της σύγκρουσης αλλά και ο δρόμος της συνεργασίας. Να θυμίσω στους γείτονες μας οτι όποτε πρυτάνευσε η συνεργασία επήλθε η ευημερία. Όποτε όμως κυριάρχησαν οι εθνικισμοί οι λαοί δυστύχησαν.

Ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε ότι είχε ταμένο τον Ευάγγελο Αποστολάκη. Του έδωσε μια φωτογραφία του Πανορμίτη και έναν φάκελο. Τότε ο κ. Αποστολάκης με βουρκωμένα είπε: «Όταν είχε ένα πρόβλημα υγείας ο υπουργός μου είπε: “όταν θα γίνεις καλά θα πάμε στον Ταξιάρχη που σε έχω τάξει”.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις