Πολιτική

Με «Ώρα ΠΑΣΟΚ» ο Ανδρουλάκης στη συνάντηση με Μητσοτάκη – Το χιουμοριστικό σχόλιο πριν το τετ α τετ

Το σχόλιο Μητσοτάκη για τον αργοπορημένο Ανδρουλάκη
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για τις 12:00 αλλά ο Νίκος Ανδρουλάκης καθυστέρησε λίγο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν το… άφησε να πέσει κάτω.

Η συνάντηση ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε προκειμένου ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ενημερώσει τον Νίκο Ανδρουλάκη για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, με τον πόλεμο στο Ιράν σε πλήρη εξέλιξη αλλά και για την απόφαση της Αθήνας να στείλει στην Κύπρο τις φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά», καθώς και δυο F-16, μετά την επίθεση στη βρετανική στρατιωτική βάση στο Ακρωτήρι. 

Με τα λεπτά να… περνούν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοίταξε το ρολόι του και θέλησε να αστειευτεί με το γεγονός πως είχαν περάσει μερικά λεπτά μετά τις 12:00. 

«Ώρα ΠΑΣΟΚ… Όχι εντάξει… Τα πέντε λεπτά είναι απολύτως αποδεκτά», σχολίασε ο πρωθυπουργός. 

Τελικά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έφτασε στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή στις 12:04 και αφού οι δυο άνδρες είχαν έναν διάλογο μπροστά στην κάμερα, οι δημοσιογράφοι έφυγαν και η κατ’ ιδίαν συνάντησή τους κράτησε 40 λεπτά.

Το γεγονός πως το… δημοσιογραφικό ενδιαφέρον ήταν έντονο, σχολιάστηκε επίσης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Ευτυχώς που έχουμε μεγάλο γραφείο» είπε.

«Οι προτεραιότητες αυτή τη στιγμή της ελληνικής κυβέρνησης εστιάζονται πρώτα και πάνω απ’ όλα στην προστασία αλλά και τον ασφαλή επαναπατρισμό των πολλών χιλιάδων Ελλήνων», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τον διάλογο με τον Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως η στρατιωτική παρουσία στην Ανατολική Μεσόγειο πρέπει να συνδέεται με την προστασία του ελληνισμού.

«Όλα καλά», σχολίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης φεύγοντας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Ηλίας Κασιδιάρης στο κόμμα «Συμμαχία Ελλήνων» που ιδρύθηκε από πρώην «Σπαρτιάτες» – Η επίσημη ανακοίνωση
Ο ίδιος χαρακτήρισε το κόμμα «εθνικό και δημοκρατικό» υποστηρίζοντας ότι έχει ενεργή κοινοβουλευτική ομάδα και δεν μπορεί να αποκλειστεί από τις εκλογές
Ηλίας Κασιδιάρης
51
Σε συναγερμό Ελλάδα και Ευρώπη για την ενεργειακή «καταιγίδα»: Το αίτημα της Αθήνας, τα αγκάθια και στη μέση ο ΕΦΚ
Η κυβέρνηση «ξεκλειδώνει» δημοσιονομικές εφεδρείες για πετρέλαιο θέρμανσης, οριζόντια αύξηση του επιδόματος θέρμανσης, επαναφορά του πλαφόν στο περιθώριο κέρδους, αλλά και επέκταση της επιδότησης στο Diesel
Κυριάκος Μητσοτάκης 12