Πολιτική

Με στρατιωτικές τιμές υποδέχεται η Μέρκελ τον Μητσοτάκη!

"Ελλάδα και Γερμανία συνδέονται με στενή εταιρική σχέση, την οποία η καγκελάριος Α. Μέρκελ και ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης επιθυμούν να εμβαθύνουν", τονίζει η καγκελαρία ενόψει της σημερινής συνάντησης.

«Στενή εταιρική σχέση», την οποία η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης «επιθυμούν να εμβαθύνουν περαιτέρω», συνδέει την Γερμανία και την Ελλάδα, αναφέρει η καγκελαρία ενόψει της σημερινής συνάντησης των δύο ηγετών στο Βερολίνο.

[read4more]

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, στις 12:00 (τοπική ώρα) η κυρία Μέρκελ θα υποδεχθεί τον κ. Μητσοτάκη στην καγκελαρία με στρατιωτικές τιμές, ενώ στο επίκεντρο των συνομιλιών θα τεθούν «ζητήματα οικονομικής πολιτικής» καθώς και «πτυχές της ευρωπαϊκής και της διεθνούς πολιτικής».

Θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 13:15 (τοπική ώρα).

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας θα έχουν επίσης συνάντηση με τον αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Πλακιάς για Μαρία Καρυστιανού: «Το γνωστό έργο σε καινούργια εκδοχή» και η παραπομπή σε παλιά ελληνική ταινία
«Θυμάσαι το έργο ή δε γυνή να φοβάται τον άντρα; Κάνε εικόνα τη σκηνή στο δικαστήριο. Ο Αντωνάκης από την μια με τον ταξιτζή και όλοι οι άλλοι απέναντι. Θα το ξαναδείτε το έργο σε καινούργια εκδοχή»
Νίκος Πλακιάς
Νικόλας Φαραντούρης για διαγραφή από ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μίλησα για ένταξη στο κόμμα Καρυστιανού, καλωσόρισα την κάθοδό της
Μιλώντας στο LiveNews, ο ευρωβουλευτής ξεκαθάρισε τα όσα ακούγονται γύρω από όνομά του και τον υπό διαμόρφωση πολιτικό σχηματισμό της προέδρου του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών
Ο Νικόλας Φαραντούρης στο Ευρωκοινοβούλιο
8
Στον εισαγγελέα το βίντεο για τον Βαρουφάκη που λέει ότι έχει κάνει ναρκωτικά: Θα εξεταστεί αν προκύπτουν έκνομες ενέργειες
Ο δικαστικός λειτουργός θα μελετήσει το υλικό προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχουν κάποια αδικήματα έτσι ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσει προανακριτική έρευνα για ενδεχόμενα αδικήματα
Γιάνης Βαρουφάκης
37