Πολιτική

Με την βρετανίδα πρέσβη συναντήθηκε ο Κώστας Τσιάρας

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας είχε σήμερα στο υπουργείο εθιμοτυπική συνάντηση με τη Βρετανίδα πρέσβη στην Αθήνα Κέιτ Σμιθ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κατά την συνάντηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, επιβεβαιώθηκαν και από τις δύο πλευρές οι άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο λαών, οι οποίοι μοιράζονται τις κοινές αξίες της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού.

Ακόμη, κατά την συνάντηση, συζητήθηκαν οι προκλήσεις από την επικείμενη αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πάντως, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε στενή επαφή για θέματα κοινού ενδιαφέροντος στο προσεχές διάστημα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά ζητήματα που ενδεχομένως ανακύψουν σε θέματα δικαστικής συνεργασίας των δύο κρατών στο πλαίσιο των μελλοντικών σχέσεων του Ηνωμένου Βασιλείου με την Ε.Ε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ κατά ΕΛΑΣ για δήλωση Μπίστη: «Είναι επίσημη θέση ότι δεν πρέπει να προχωρήσει το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου;» 
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά διευκρινίσεις από το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, μετά την ανάρτηση για την ηλεκτρική διασύνδεση και τα περί «win win» λύσεις με την Τουρκία
Νίκος Μπίστης
Μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για τα περί τροπολογίας υπέρ Ντίλιαν: «Κατεβαίνετε τα σκαλοπάτια της απελπισίας μετά από κάθε δημοσκόπηση»
Κυβερνητικές πηγές απορρίπτουν τις αιχμές της Χαριλάου Τρικούπη περί τροπολογίας για τον Ταλ Ντίλιαν, κάνοντας λόγο για θέμα που έχει επανειλημμένως διαψευστεί
Μέγαρο Μαξίμου
ΠΑΣΟΚ: «Αληθεύει η μεθόδευση να πέσει στα μαλακά ο Ισραηλινός απόστρατος που εκβιάζει δημόσια τον πρωθυπουργό;»
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση για τις πληροφορίες περί τροπολογίας υπέρ του ιδρυτή της Intellexa, κάνοντας λόγο για «ύστατο σκαλοπάτι παρακμής»
Γραφεία ΠΑΣΟΚ, Χαριλάου Τρικούπη