Πολιτική

Με την βρετανίδα πρέσβη συναντήθηκε ο Κώστας Τσιάρας

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας είχε σήμερα στο υπουργείο εθιμοτυπική συνάντηση με τη Βρετανίδα πρέσβη στην Αθήνα Κέιτ Σμιθ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κατά την συνάντηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, επιβεβαιώθηκαν και από τις δύο πλευρές οι άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο λαών, οι οποίοι μοιράζονται τις κοινές αξίες της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού.

Ακόμη, κατά την συνάντηση, συζητήθηκαν οι προκλήσεις από την επικείμενη αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πάντως, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε στενή επαφή για θέματα κοινού ενδιαφέροντος στο προσεχές διάστημα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά ζητήματα που ενδεχομένως ανακύψουν σε θέματα δικαστικής συνεργασίας των δύο κρατών στο πλαίσιο των μελλοντικών σχέσεων του Ηνωμένου Βασιλείου με την Ε.Ε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συνταγματική Αναθεώρηση: Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση για τις προτάσεις Μητσοτάκη – «Καμία συναίνεση»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά, Ελληνική Λύση και ΝΙΚΗ κατηγορούν την κυβέρνηση ότι επιχειρεί αλλαγή ατζέντας και θεσμική «νομιμοποίηση» πολιτικών που ήδη έχει εφαρμόσει ή παραβιάσει
Ολομέλεια της Βουλής
Έτοιμη η διάταξη για επίσπευση ποινικής διερεύνησης υποθέσεων για πολιτικά πρόσωπα- Έως την Παρασκευή στη Βουλή από το υπουργείο Δικαιοσύνης
Προστίθεται νέο άρθρο στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, που αφορά την επίσπευση της ανάκρισης και εκδίκασης αξιοποίνων πράξεων βουλευτών
Γιώργος Φλωρίδης
Βαρθολομαίος από το Προεδρικό Μέγαρο: «Ο ρατσισμός και οι φυλετικές διακρίσεις είναι μακριά από το ήθος της Ορθοδοξίας»
Η συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Τασούλα, οι αναφορές στην ειρήνη και τον διαθρησκειακό διάλογο και η αιχμή κατά όσων «διασπούν την πανορθόδοξη ενότητα»
Τασούλας, Βαρθολομαίος
Νίκος Ανδρουλάκης κατά κυβέρνησης: «Μπαλώματα αντί για λύσεις, επικοινωνία αντί για πολιτική»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι αφήνει τους πολίτες αντιμέτωπους με ακρίβεια, ακριβά ενοίκια και ισχυρά ολιγοπώλια, τονίζοντας πως «υπάρχει άλλος πολιτικός δρόμος»
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ