Πολιτική

Με την βρετανίδα πρέσβη συναντήθηκε ο Κώστας Τσιάρας

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας είχε σήμερα στο υπουργείο εθιμοτυπική συνάντηση με τη Βρετανίδα πρέσβη στην Αθήνα Κέιτ Σμιθ.

Κατά την συνάντηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, επιβεβαιώθηκαν και από τις δύο πλευρές οι άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο λαών, οι οποίοι μοιράζονται τις κοινές αξίες της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού.

Ακόμη, κατά την συνάντηση, συζητήθηκαν οι προκλήσεις από την επικείμενη αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πάντως, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε στενή επαφή για θέματα κοινού ενδιαφέροντος στο προσεχές διάστημα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά ζητήματα που ενδεχομένως ανακύψουν σε θέματα δικαστικής συνεργασίας των δύο κρατών στο πλαίσιο των μελλοντικών σχέσεων του Ηνωμένου Βασιλείου με την Ε.Ε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με τον Χαφτάρ στη Βεγγάζη: Με τη Λιβύη μας συνδέει η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και στέλνει μήνυμα αποτροπής δημιουργίας νέου δρόμου για τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς την Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης - Χαλίφα Χαφτάρ
3
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 26