Πολιτική

Μεϊμαράκης: Αγωνιστής ο Άδωνις – Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να πάει καλά η “φανέλα”

«Ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης είναι αγωνιστής και αντιπρόεδρος. Δεν έκανε κατάληψη της αντιπροεδρίας. Έχει διοριστεί. Θα πάω εγώ κόντρα στον αντιπρόεδρο, σε προεκλογική περίοδο; Δεν μπορώ να το κάνω» δήλωσε σε συνέντευξή του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Μάχομαι για τη μεγαλύτερη διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, στο Open και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 07.00», ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης σημειώνοντας επίσης: «Θα κάνω ό,τι χρειάζεται προκειμένου η “φανέλα” να πάει καλά».

Αναφερόμενος στη δική του συμμετοχή, ο κ. Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε ότι αποδέχθηκε την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για να αγωνιστεί ως απλός στρατιώτης, ώστε να καταγραφεί η μεγάλη νίκη της ΝΔ. «Πιστεύω, ότι η δική μου συμμετοχή, επειδή ακριβώς απαιτεί σταυρό, θα συσπειρώσει ακόμα περισσότερο τους Νεοδημοκράτες, απέναντι σε μια χαλαρή ψήφο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μεϊμαράκης χαρακτήρισε, επίσης, ξεπερασμένες τις διαχωριστικές γραμμές δεξιά – αριστερά και επανέλαβε ότι και στην Ευρώπη θέλει να εκφράσει τον μέσο Έλληνα πολίτη, ο οποίος θέλει ασφάλεια, φορολογικό πλαίσιο, επενδύσεις, δουλειές, που θέλει να γυρίσουν πίσω τα παιδιά του, ενώ συμπλήρωσε ότι «αυτόν τον πολίτη άλλωστε έχει στο επίκεντρο ο κοινωνικός φιλελευθερισμός που αποτελεί σημείο αναφοράς για τη ΝΔ».

Αναφερόμενος στη σημασία των ευρωεκλογών και τα διλήμματα που τίθενται καθ΄ οδόν προς την κάλπη της 26ης Μαΐου, ο πρώην πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε: «Η Ευρώπη έχει ένα σημαντικό ρόλο να παίξει καθώς το 80% των αποφάσεων των κρατών – μελών της είναι πλέον οδηγίες από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Το δίλημμα τώρα είναι ποια Ευρώπη θέλουμε και όχι μνημόνιο – αντιμνημόνιο, όπως ήταν το 2014». Επίσης, υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, θα αποτελέσει ισχυρό αίτημα για πολιτική αλλαγή στη χώρα και γι΄ αυτό η ΝΔ θα πρέπει να καταγράψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δυναμική.

Τέλος, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο κ. Μεϊμαράκης ερωτηθείς για τον πήχη των ευρωεκλογών και το ποσοστό που έχει θέση ο Άδωνις Γεωργιάδης στο 3,5% διαφορά, απέφυγε να αντιπαρατεθεί με τον αντιπρόεδρο του κόμματος, λέγοντας: «Την ώρα της μάχης δεν μιλάω για ποσοστά. Ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης είναι αγωνιστής και αντιπρόεδρος. Δεν έκανε κατάληψη της αντιπροεδρίας. Έχει διοριστεί. Θα πάω εγώ κόντρα στον αντιπρόεδρο, σε προεκλογική περίοδο; Δεν μπορώ να το κάνω».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βολές» κατά του Νίκου Ανδρουλάκη από Τούρκο αντιναύαρχο, εκ των «αρχιτεκτόνων» της «Γαλάζιας Πατρίδας»
«Στην Καππαδοκία βρίσκεται ένα ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του Ελληνισμού» είχε αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε δική του ανάρτηση, μετά την επίσκεψή του στην περιοχή
Νίκος Ανδρουλάκης
Γεωργιάδης για το ακίνητο Ανδρουλάκη: «Είναι αστείο να παίρνει μίσθωμα 1.000 ευρώ» – «Επαναλαμβάνει ψεύδη και συκοφαντίες» απαντά το ΠΑΣΟΚ
«Κανείς δεν νοικιάζει ακίνητο στο Δημόσιο χωρίς να το θέλει, για να το κάνει το ακίνητο μπαίνει σε διαγωνιστική διαδικασία» λέει ο υπουργός Υγείας - «Ο διαγωνισμός, οι προσφορές και η επιλογή έγιναν επί ΝΔ το 2009» απαντά το ΠΑΣΟΚ
Άδωνις Γεωργιάδης
Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την μαύρη επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων - «Οφείλουμε στην ποντιακή κοινότητα χρέος ευγνωμοσύνης»
«Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ανατρέχουμε με συγκίνηση σε ένα από τα πιο τραγικά κεφάλαια της σύγχρονης ιστορίας: τη συστηματική εξόντωση 353.000 συμπατριωτών μας», έγραψε στα social media ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης