Πολιτική

Μεϊμαράκης στο Συνέδριο ΟΝΝΕΔ: Είστε η ψυχή και η καρδιά της ΝΔ – Το μήνυμα από την προεδρία το ’80

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο 13ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ μίλησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ο επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος του ΕΛΚ χαρακτήρισε τη γαλάζια νεολαία δύναμη πρωτοπορίας, κυψέλη ιδεών, γνώσης και γόνιμου διαλόγου.

Από το βήμα των εργασιών της δεύτερης ημέρας του 13ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απευθυνόμενος στα μέλη, τόνισε: «Τολμήστε τη σύγκριση γιατί είστε οι καλύτεροι και απαντήστε με επιχειρήματα αναλαμβάνοντας δράσεις για την ανάδειξη και την προβολή της αλήθειας».

Ο επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος του ΕΛΚ, ανέφερε πως «η ΟΝΝΕΔ είναι η ψυχή και η καρδιά της παράταξης. Της παράταξης των δικαιωμένων ιστορικά επιλογών. Δύναμη πρωτοπορίας, εγγύηση εμπιστοσύνης κυψέλη ιδεών, γνώσης και γόνιμου διαλόγου, η νεολαία που δεν συμβιβάζεται, αλλά διεκδικεί».

Meimarakis ONNED  APEMPE

Ο Μεϊμαράκης στο Συνέδριο ΟΝΝΕΔ: Οι αναμνήσεις της προεδρίας του ’80

Ο κ. Μεϊμαράκης – ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του ’80 – επισήμανε ότι οι νέοι της μεγάλης παράταξης της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία ότι βρίσκονται πάντα στην πρωτοπορία των εξελίξεων με τις παρεμβάσεις τους, τις πρωτοβουλίες τους και τη συνεχή δράση τους.

«Τέτοιες ημέρες γινόμαστε όλοι νέοι, θυμόμαστε τα νιάτα μας ξανά και τους αγώνες που κάναμε στα πανεπιστήμια και στην κοινωνία για την παράταξη και την πατρίδα μας. Θυμάμαι και αναπολώ με συγκίνηση τα χρόνια που βρισκόμουν στη θέση σας. Χρόνια σκληρά και δύσκολα, αλλά χρόνια όμορφα γεμάτα δράση και αγωνιστικότητα, χρόνια που ανέδειξαν και στέριωσαν φιλίες και σχέσεις ακατάλυτες, χρόνια δικαίωσης των προσπαθειών μας για μια μεγάλη και ισχυρή παράταξη, για δυνατή και περήφανη πατρίδα».

Click4more: Μητσοτάκης: «Δεν ανοίγουμε διάλογο με το ανιστόρητο, το παράνομο και το παράλογο» – «Ευχόμαστε μαζί με το όνομά τους να αλλάξουν και τη λογική τους»

Ο κ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε ότι το σύνθημα της ΟΝΝΕΔ «Ελλάδα 2030» είναι άνοιγμα σε ολόκληρη την κοινωνία, καλώντας τους νέους της ΝΔ να απαντήσουν στις προκλήσεις της εποχής «όπως πάντα, με την υπευθυνότητα που σας χαρακτηρίζει, αλλά και τις φρέσκιες ιδέες που φέρνουν τα νιάτα» και κατέληξε:

«Είμαι περήφανος για τη νέα γενιά της Νέας Δημοκρατίας. Είμαι περήφανος γιατί η ΟΝΝΕΔ σε κάθε συνέδριο γίνεται ακόμα πιο μεγάλη, ακόμα πιο δυναμική ακόμη πιο παραγωγική».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛ.Α.Σ: Στήνει οργανωτικό δίκτυο σε όλη τη χώρα – Οι συντονιστές των Περιφερειών και η νέα δομή, όλα τα ονόματα
Η Πολιτική Επιτροπή της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης ενέκρινε τη συγκρότηση του Οργανωτικού Γραφείου και τον επιμερισμό των τομέων ευθύνης - Ολοκληρώθηκε ο «χάρτης» των περιφερειακών συντονιστών - Στόχος η οργανωτική ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο και η διαρκής επαφή με την κοινωνία
Αλέξης Τσίπρας 29
Μητσοτάκης για Μετρό Θεσσαλονίκης: «Ένα χρωστούμενο λιγότερο» – «Ολοκληρώθηκε η καταβολή των νέων συντάξεων χηρείας»
Στο τέλος του 2026 διαγωνισμός για την ανάπλαση του Σιδηροδρομικού Σταθμού στη Θεσσαλονίκη - Ιδιαίτερη είναι η αναφορά του για χαμηλότερες τιμές σε βασικά καταναλωτικά αγαθά όπως τρόφιμα, είδη διαβίωσης και σχολικά είδη
Κυριάκος Μητσοτάκης 81
Παύλος Μαρινάκης για τα μέτρα στη ΔΕΘ: Έμφαση σε μεσαία τάξη, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οικογένειες – Εξετάζεται η μείωση προκαταβολής φόρου
Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για αλλαγές στα τεκμήρια, την προκλητικότητα της Άγκυρας και την παράταση της επιδότησης στο πετρέλαιο κίνησης
Ο Παύλος Μαρινάκης
Μητσοτάκης: «Εκλογές την άνοιξη του 2027 – Το ΠΑΣΟΚ κοροϊδεύει ψιλό γαζί τους πολίτες»
Pροανήγγειλε ότι στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει αναλυτικότερα τον οικονομικό προγραμματισμό για το επόμενο έτος και το σχέδιο της κυβέρνησης για την επόμενη τετραετία, με ορίζοντα την Ελλάδα του 2030
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης 34