Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

ΜέΡΑ25: Μετά τη «Δήμητρα», έρχεται ο «Οδυσσέας» – «Ελπίζουμε να προκαλέσει αντίστοιχο τρόμο»

ΜέΡΑ25: Μετά τη «Δήμητρα», έρχεται ο «Οδυσσέας» – «Ελπίζουμε να προκαλέσει αντίστοιχο τρόμο»
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Το ΜέΡΑ25 ενημέρωσε ότι, εκτός του σχεδίου «Δήμητρα» για το νόμισμα, έχει και δεύτερο σχέδιο που το ονομάζει «Οδυσσέας» και αφορά τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του κόμματος με αιχμές προς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών.

Το ΜέΡΑ25 αναφέρει στην ανακοίνωσή του πριν τις εκλογές ότι, «αφού φρόντισε η κυβερνητική προπαγάνδα να μάθει ο κόσμος -έστω και δια μέσου της ακατάσχετης κινδυνολογίας των συστημικών μέσων- το σχέδιο ”Δήμητρα” και το πόσο σπουδαίο είναι και απαραίτητο ένα τέτοιο ψηφιακό εργαλείο, που δείχνει και γιατί το φοβούνται τόσο πολύ οι ολιγάρχες, τα συστημικά, μνημονιακά τους κόμματα και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, καλούμε τους πολίτες να μάθουν και για τον ”Οδυσσέα”».

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ΜέΡΑ25, «ο ”Οδυσσέας” είναι το σχέδιο που προτείνουμε για να σωθούν πραγματικά τα σπίτια και τα μαγαζιά του κόσμου από τα αρπακτικά ταμεία, τους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις. Πρόκειται για μια δημόσια εταιρεία διαχείρισης των κόκκινων δανείων που θα αντικαταστήσει τον εγκληματικό ”Ηρακλή” της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και θα βάλει φρένο στην πώληση των κόκκινων δανείων στα αρπακτικά ταμεία και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα».

Και η ανακοίνωση καταλήγει με τη διατύπωση της ελπίδας «ο ”Οδυσσέας” να προκαλέσει τον αντίστοιχο τρόμο που προκάλεσε και η ”Δήμητρα” στο εγχώριο πολιτικό, ολιγαρχικό και μιντιακό κατεστημένο» και σημειώνει: «Είναι ένα σχέδιο που πρέπει να εφαρμοστεί κι αυτό χωρίς καμία πρότερη διαπραγμάτευση, γιατί το έχει ανάγκη ο τόπος, η κοινωνία και η οικονομία. Παρόμοια σχέδια έχουν εφαρμοστεί στη Γερμανία για τη διαχείριση των κόκκινων δανείων, αλλά στην χώρα μας και στον λαό μας επιβλήθηκαν σχέδια που εξυπηρετούν μόνο την προσοδοφορία των αρπακτικών».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις