Πολιτική

Μέρκελ: Διαλύει το internet η φωτογραφία του Τσίπρα!

Η Άνγκελα Μέρκελ επισκέπτεται την Ελλάδα και με το... καλημέρα υπάρχει μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Λίγα λεπτά πριν τις 17.20 το απόγευμα της Πέμπτης, 10.01.2019, έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος η γερμανίδα καγκελάριος. Η Άνγκελα Μέρκελ βγήκε από το αεροσκάφος φορώντας ένα πράσινο σακάκι και κατευθύνθηκε στο όχημα που την περίμενε, αποχωρώντας αμέσως.

[read4more]

Περίπου στις 18.10 έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου την υποδέχτηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Στη συνέχεια, περίπου στις 19.40 θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις, αμέσως μετά θα μεταβούν στην Καστέλλα για δείπνο, ενώ και οι… ασχήμιες δεν έλειψαν στα Προπύλαια.

Ωστόσο η… viral εικόνα πρόλαβε να “πιαστεί” από τους φωτογράφους!

Είναι η στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας και η Άνγκελα Μέρκελ έχουν κάτσει στις πολυθρόνες του Μαξίμου για τις πρώτες δηλώσεις μπροστά στις κάμερες κι αφού η γερμανίδα καγκελάριος έχει προλάβει να κλέψει τις εντυπώσεις με το… αετίσιο βλέμμα της!

Πριν τις δηλώσεις, λοιπόν, τα φλας των φωτογράφων παίρνουν… φωτιά και μία από τις φωτογραφίες κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Απεικονίζει τον Αλέξη Τσίπρα να φτιάχνει το σακάκι του απέναντι στην καγκελάριο, ωστόσο κάτι η στάση του σώματος, κάτι η… λάθος στιγμή (σ.σ. ή σωστή για τον φωτογράφο) έδωσαν αυτό το αποτέλεσμα…

Μέρκελ

Η “διαφορετική Ελλάδα” που συναντά η Μέρκελ

Ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά τόνισε ότι η Άνγκελα Μέρκελ έρχεται στην Ελλάδα πέντε χρόνια μετά την τελευταία της επίσκεψη και βρίσκει “μια διαφορετική Ελλάδα”.

Συγκεκριμένα τόνισε: “Πιστεύω ότι σήμερα έρχεστε σε μια διαφορετική Ελλάδα που μετά από πολύ μεγάλες δυσκολίες κατάφερε να ξεπεράσει την κρίση. Σήμερα είμαστε σε θέση να πούμε ότι καταφέραμε να διατηρήσουμε την ευρωπαϊκή συνοχή και να ξεπεράσουμε την ελληνική κρίση που ήταν ταυτόχρονα και ευρωπαϊκή. Έχουμε νέες προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε στο κοινό ευρωπαϊκό μας σπίτι. Έχουμε έναν κοινό κίνδυνο μπροστά μας, την άνοδο της λαϊκιστικής ακροδεξιάς. Με αυτές τις σκέψεις σας καλωσορίζω”.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε η Άνγκελα Μέρκελ και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την φιλοξενία, τονίζοντας πως οι Έλληνες πέρασαν δύσκολες στιγμές κατά την διάρκεια της κρίσης. “Ήρθα ευχαρίστως εδώ για να συζητήσω διάφορα θέματα μαζί σας. Να ενισχύσουμε το ευρωπαϊκό πνεύμα. Ο ελληνικός λαός πέρασε από μια δύσκολη φάση και θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτά που κατάφερε η Ελλάδα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τασούλας για τους δύο πυροσβέστες στο Ρέθυμνο: «Η απώλειά τους υπενθυμίζει το βαρύ τίμημα όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του και απηύθυνε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στο Πυροσβεστικό Σώμα
Κωνσταντινος Τασούλας
Χαρακόπουλος για Συνταγματική Αναθεώρηση: Άρνηση συναίνεσης ακόμη και για την προστασία της γλώσσας και της σημαίας
Ο γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας προειδοποιεί ότι στην επόμενη Βουλή μπορεί να μην υπάρχουν οι αναγκαίες πλειοψηφίες και επαναφέρει τον στόχο της αυτοδυναμίας ως εγγύηση πολιτικής σταθερότητας
Μάξιμος Χαρακόπουλος, Νέα Δημοκρατία
ΥΠΕΞ για Κυπριακό: Στήριξη στην πρωτοβουλία Γκουτέρες για νέα άτυπη διάσκεψη – «Σταθερός στόχος η επίλυση στο πλαίσιο των παραμέτρων του ΟΗΕ»
Η Αθήνα χαιρετίζει την πρόθεση του γγ των Ηνωμένων Εθνών να συγκαλέσει νέα συνάντηση σε σχήμα 5+1 και δηλώνει έτοιμη να συμβάλει στην επανεκκίνηση των συνομιλιών
Κυπριακό