Πολιτική

Μέρκελ: Διαλύει το internet η φωτογραφία του Τσίπρα!

Η Άνγκελα Μέρκελ επισκέπτεται την Ελλάδα και με το... καλημέρα υπάρχει μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Λίγα λεπτά πριν τις 17.20 το απόγευμα της Πέμπτης, 10.01.2019, έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος η γερμανίδα καγκελάριος. Η Άνγκελα Μέρκελ βγήκε από το αεροσκάφος φορώντας ένα πράσινο σακάκι και κατευθύνθηκε στο όχημα που την περίμενε, αποχωρώντας αμέσως.

[read4more]

Περίπου στις 18.10 έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου την υποδέχτηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Στη συνέχεια, περίπου στις 19.40 θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις, αμέσως μετά θα μεταβούν στην Καστέλλα για δείπνο, ενώ και οι… ασχήμιες δεν έλειψαν στα Προπύλαια.

Ωστόσο η… viral εικόνα πρόλαβε να “πιαστεί” από τους φωτογράφους!

Είναι η στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας και η Άνγκελα Μέρκελ έχουν κάτσει στις πολυθρόνες του Μαξίμου για τις πρώτες δηλώσεις μπροστά στις κάμερες κι αφού η γερμανίδα καγκελάριος έχει προλάβει να κλέψει τις εντυπώσεις με το… αετίσιο βλέμμα της!

Πριν τις δηλώσεις, λοιπόν, τα φλας των φωτογράφων παίρνουν… φωτιά και μία από τις φωτογραφίες κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Απεικονίζει τον Αλέξη Τσίπρα να φτιάχνει το σακάκι του απέναντι στην καγκελάριο, ωστόσο κάτι η στάση του σώματος, κάτι η… λάθος στιγμή (σ.σ. ή σωστή για τον φωτογράφο) έδωσαν αυτό το αποτέλεσμα…

Μέρκελ

Η “διαφορετική Ελλάδα” που συναντά η Μέρκελ

Ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά τόνισε ότι η Άνγκελα Μέρκελ έρχεται στην Ελλάδα πέντε χρόνια μετά την τελευταία της επίσκεψη και βρίσκει “μια διαφορετική Ελλάδα”.

Συγκεκριμένα τόνισε: “Πιστεύω ότι σήμερα έρχεστε σε μια διαφορετική Ελλάδα που μετά από πολύ μεγάλες δυσκολίες κατάφερε να ξεπεράσει την κρίση. Σήμερα είμαστε σε θέση να πούμε ότι καταφέραμε να διατηρήσουμε την ευρωπαϊκή συνοχή και να ξεπεράσουμε την ελληνική κρίση που ήταν ταυτόχρονα και ευρωπαϊκή. Έχουμε νέες προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε στο κοινό ευρωπαϊκό μας σπίτι. Έχουμε έναν κοινό κίνδυνο μπροστά μας, την άνοδο της λαϊκιστικής ακροδεξιάς. Με αυτές τις σκέψεις σας καλωσορίζω”.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε η Άνγκελα Μέρκελ και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την φιλοξενία, τονίζοντας πως οι Έλληνες πέρασαν δύσκολες στιγμές κατά την διάρκεια της κρίσης. “Ήρθα ευχαρίστως εδώ για να συζητήσω διάφορα θέματα μαζί σας. Να ενισχύσουμε το ευρωπαϊκό πνεύμα. Ο ελληνικός λαός πέρασε από μια δύσκολη φάση και θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτά που κατάφερε η Ελλάδα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τσίπρας από την Κρήτη: «Αντίπαλός μου είναι ο Μητσοτάκης» – Άνοιγμα συνεργασίας προς τις προοδευτικές δυνάμεις
Στην ανάγκη προγραμματικής συνεννόησης με ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ επέμεινε ο πρόεδρος της ΕΛ.ΑΣ. - Στο επίκεντρο της περιοδείας, οι πλημμυρικές ζημιές, ο ΒΟΑΚ και οι υποδομές του νησιού
Τσίπρας, ΕΛΑΣ, Κρήτη
5
Νέο κόμμα στα σκαριά από Αυγερινό και πρώην στελέχη της Καρυστιανού – Ζητούν την απομάκρυνση Γκιλφόιλ
Κοινή παρέμβαση 37 προσώπων που είχαν συνδεθεί με την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» - Ζητούν διπλωματική πρωτοβουλία από την κυβέρνηση, ακόμη και κήρυξη της Αμερικανίδας πρέσβειρας ως persona non grata
Θανάσης Αυγερινός και Κατερίνα Μουτσάτσου
Νίκος Ανδρουλάκης: Έρχεται πρόταση νόμου για τη ρύθμιση ιδιωτικού χρέους και τη στήριξη των μικρομεσαίων
Σημείωσε πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να μιλά για ισχυρή ανάπτυξη, όταν ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της παραγωγικής οικονομίας δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Τζέι Ντι Βανς: Στην Αθήνα τον Φεβρουάριο ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ για το πρώτο Breitbart Europe Summit
Ο στενός συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να είναι ο κεντρικός προσκεκλημένος της συνόδου - Στην ελληνική πρωτεύουσα Αμερικανοί γερουσιαστές, σύμβουλοι του Λευκού Οίκου και επιχειρηματικά στελέχη
Τζέι Ντι Βανς, ΗΠΑ