Πολιτική

Μετά την “μπηχτή” ο Τσίπρας θα συναντήσει τις… γραβάτες!

“Δεν θα βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι τα "μπλοκάκια" με τις... γραβάτες", είπε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στο γήπεδο του τάε κβον ντο, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τις... γραβάτες, μας ενημέρωσε λίγη ώρα αργότερα το Μέγαρο Μαξίμου.
 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί τη Δευτέρα, 25.01.2016 στις 12:00 μμ, στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο του ΤΕΕ, Γ. Στασινό, τον πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, Β. Αλεξανδρή και τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μ. Βλασταράκο. Στη συνάντηση θα είναι παρόν και ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γ. Κατρούγκαλος, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός είχε αφήσει σαφείς αιχμές κατά του “κινήματος της γραβάτας”, λέγοντας Δεν θα βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι τα “μπλοκάκια” με τις… γραβάτες.

Πρόκειται για ένα… κίνημα που αποτελείται από γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς και άλλους ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι έκαναν αισθητή την παρουσιά τους σε διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας διαμαρτυρόμενοι για το νέο Ασφαλιστικό.

“Προχωράμε στις αναγκαίες διορθώσεις για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιστήμονες, προκειμένου να προστατευτούν οι νέοι επιστήμονες και τα χαμηλά εισοδήματα. Στόχος μας είναι η δίκαιη κατανομή των βαρών”, τόνισε ο πρωθυπουργός.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μάριος Σαλμάς: Η ΝΔ γιορτάζει ότι γέμισε υπουργούς από ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ – Αν ο Σαμαράς ανακοινώσει κόμμα θα δείτε πού θα πάει το ποσοστό της
«Δεν μπορούν σήμερα να εμφανίζονται ως θεματοφύλακες της ιστορίας και της παράταξης άνθρωποι που μέχρι πρότινος βρίσκονταν απέναντί της και την έβριζαν» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής
Μάριος Σαλμάς 13
Μητσοτάκης για Γλυπτά Παρθενώνα: «Δεν είναι μόνο ζήτημα για την Ελλάδα, είναι ζήτημα για την Ευρώπη»
«Ηρθε η ώρα να υπάρξει πρόοδος» επεσήμανε ο πρωθυπουργός, κατά τη συζήτησή του με τον συγγραφέα Ντάνιελ Μέντελσον στο συνέδριο του «Βήματος» - Η αλλαγή του βρετανικού νόμου, η πρόταση «win-win» και η σύνδεση με τις σχέσεις ΗΒ - Ευρώπης
Κυριάκος Μητσοτάκης
47