Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Μετρό Θεσσαλονίκης: Για “κακοστημένη κωμωδία” και “προεκλογικές φιέστες” μιλά η αντιπολίτευση

Μετρό Θεσσαλονίκης: Για “κακοστημένη κωμωδία” και “προεκλογικές φιέστες” μιλά η αντιπολίτευση
photo eurokinissi

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την παρουσία του στα εγκαίνια του Μετρό Θεσσαλονίκης εξαπέλυσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα το Ποτάμι χαρακτηρίζει “κακοστημένη κωμωδία” το άνοιγμα στο κοινό του σταθμού του μετρό Θεσσαλονίκης “Συντριβάνι”, παρουσία του πρωθυπουργού.

«Οι Θεσσαλονικείς, ούτε για το “Ασημένιο Βέλος” κόβουν εισιτήριο, ούτε για το μετρό. Πολύ περισσότερο δεν κόβουν εισιτήριο για τις κακοστημένες προεκλογικές κωμικές παραστάσεις του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τους Τσίπρα-Σπίρτζη», αναφέρει το Ποτάμι.

ΚΚΕ: Στημένες προεκλογικές φιέστες

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ για την εκδήλωση στο σταθμό Σιντριβανιού στο Μετρό Θεσσαλονίκης παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα κάνει λόγο για “στημένες προεκλογικές φιέστες σε έργα που έχει χρυσοπληρώσει ο λαός της περιοχής μας και εδώ και 20 χρόνια δεν έχουν ολοκληρωθεί με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων αλλά και της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”.

Σύμφωνα με την οργάνωση, “πίσω από τις φιέστες αυτές, επιδιώκουν να κρύψουν τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων και του λαού της πόλης που είναι η ανεργία, τα χαμηλά μεροκάματα, οι άθλιες συνθήκες δουλειάς, αλλά και τα απλά καθημερινά προβλήματα όπως είναι τα ακριβά και μη επαρκή έως ανύπαρκτα, μέσα μαζικής μεταφοράς και τα έργα υποδομής που χρειάζονται για να βελτιωθεί η ζωή των εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη”.

ΚΙΝΑΛ: Πάψτε να εμπαίζετε τους Θεσσαλονικείς!

Για απύθμενο θράσος του Αλέξη Τσίπρα και του Χρήστου Σπίρτζη κάνει λογο ο Γιάννης Μανιάτης, υπεύθυνος Υποδομών, Μεταφορών, Έρευνας και Ψηφιακής Πολιτικής του ΚΙΝΑΛ και ζητά να σταματήσει η κυβέρνηση να κοροϊδεύει τους πολίτες.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Το είδαμε στη ΔΕΘ τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η παράσταση τότε, είχε ως θέμα τη δήθεν υπερσύγχρονη μηχανή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ «Ασημένιο Βέλος», που θα εκτελούσε την διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη σε 3,5 ώρες. Όσο η υπόλοιπη Ελλάδα είδε ξανά το «Ασημένιο Βέλος», άλλο τόσο το είδαν και οι Θεσσαλονικείς.

Τώρα, τη σκυτάλη των παραστάσεων παίρνει το Μετρό Θεσσαλονίκης. Στόχος των Τσίπρα – Σπίρτζη είναι να πείσουν τους Θεσσαλονικείς ότι ολοκληρώνεται το ΜΕΤΡΟ της πόλης.

Παρουσιάζεται λοιπόν σε παγκόσμια πρώτη, ο πρώτος σκηνογραφικά ολοκληρωμένος σταθμός «ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ». Η τέλεια θεατρική εκδοχή ενός σταθμού εν λειτουργία, κατά το ανάλογο των χωριών Ποτέμκιν.

Ωστόσο, η επόμενη μέρα είναι βέβαιο ότι θα βρει τον ανάδοχο κατασκευής να ξεστήνει τα σκηνικά της σημερινής παράστασης για να ξεκινήσει εκ νέου τις εργασίες αποπεράτωσης του σταθμού.

Πόσο απύθμενο μπορεί να είναι το θράσος σας κύριοι Τσίπρα – Σπίρτζη;

Σκηνοθετείτε τα εγκαίνια ενός σταθμού, όταν γνωρίζετε πολύ καλά ότι η εκκίνηση της λειτουργίας του ΜΕΤΡΟ της Θεσσαλονίκης δεν πρόκειται να γίνει πριν το 2022. Ή μήπως και αυτό είναι υπερβολή;

Είναι υπερβολή ότι δεν έχετε ξεκαθαρίσει ακόμη την τελική λύση του σταθμού Βενιζέλου;
Είναι υπερβολή ότι δεν έχετε ακόμη καταλήξει με τη σηματοδότη του έργου;
Είναι υπερβολή ότι στους σταθμούς δεν έχουν ακόμη ουσιαστικά προχωρήσει οι ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες;

Είναι υπερβολή ότι η επιδομή υπολείπεται πολύ από το λέει κανείς ότι έχουν ολοκληρωθεί οι αναγκαίες εργασίες;

Επιτέλους σοβαρευτείτε!
Πάψτε να εμπαίζετε τους Θεσσαλονικείς!

Πάψτε να κοροϊδεύετε του πολίτες!”

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις