Πολιτική

Μια… ωραία ατμόσφαιρα στην ομιλία Τζανακόπουλου στην Κατερίνη – «Φασισταριό» και “πόρτα” σε δημοσιογράφο

Άκρως επεισοδιακή αποδείχθηκε η παρουσία του Δημήτρη Τζανακόπουλου στην Κατερίνη, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Η ατμόσφαιρα «μύριζε» μπαρούτι από νωρίς.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έγινε στόχος έντονων αποδοκιμασιών, ενώ μια νεαρή γυναίκα που κατάφερε να μπει στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κατερίνης, διέκοψε την ομιλία του, λέγοντας του «εσείς σπείρατε τη διχόνοια» και «προδότες είστε».

[read4more]

Πριν φτάσει στην εκδήλωση ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, είχε προκληθεί ξανά ένταση, όταν περίπου 250 άτομα είχαν μαζευτεί κοντά στο σημείο της συγκέντρωσης, παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, φώναζαν συνθήματα περί «προδοτών» αλλά και για τη Μακεδονία, διαφωνώντας με τη λύση στο Σκοπιανό. Έγιναν εννέα προληπτικές προσαγωγές.

Όσοι συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τη Συμφωνία των Πρεσπών ήταν «φασισταριό», όπως τους αποκάλεσε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης. Ο πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 και νυν υποψήφιος περιφερειάρχης ήταν παρών στην εκδήλωση όπου μίλησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Παίρνοντας το λόγο, ο Χρ. Γιαννούλης αποκάλυψε το λόγο που αποδέχτηκε την πρόταση του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να είναι υποψήφιος του κόμματος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. «Πριν πάρω την τελική μου απόφαση, με όλο το σεβασμό στον πρωθυπουργό της χώρας που μου έκανε την τιμή να μου απευθύνει την πρόκληση και πρόσκληση αυτή, απέναντι, μπροστά στα μάτια μου, είχα την εικόνα του γιου μου. Είναι 15 χρόνων, δεν θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα», είπε.

Ένα ακόμη επεισόδιο της χθεσινής βραδιάς ήταν και η απαγόρευση να περάσει στην αίθουσα του Επιμελητηρίου της Κατερίνης η δημοσιογράφος του «Οδηγού Πιερίας και του «Ράδιο Ενημέρωση», Μαρία Νικολαΐδου. «Είστε ανεπιθύμητη διότι έχετε απειλήσει κόσμο και κοσμάκη» της είπε ένας άνδρας που της απαγόρευσε την είσοδο στην αίθουσα. Η ίδια φυσικά εκνευρίστηκε από το γεγονός πως της απαγορεύτηκε η είσοδος. «Αν έχω απειλήσει να μου κάνετε μήνυση», του είπε.

Μιλώντας σε άλλους δημοσιογράφους που ήταν στο σημείο και μοιραία απόρησαν γιατί της απαγορεύτηκε η είσοδος, η δημοσιογράφος απέδωσε την… «πόρτα» στο γεγονός πως «γιατί δεν τους κανακεύω, γιατί δεν είμαι υπέρ τους, γι’ αυτό είμαι ανεπιθύμητη. Τους κυρίους τους ενοχλεί γιατί δεν τους χαϊδεύω», είπε. Υποστήριξε δε ότι ενώ είχε ανακοινωθεί ότι η συγκέντρωση θα ήταν ανοιχτή, είχε το δικαίωμα να μπει στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΚΚΕ κατά Τσιπρά για το ΕΛΑΣ: Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί να καπηλευτεί την ιστορία, η κατάληξή του γνωστή
Σφοδρή επίθεση από τον Περισσό στον πρώην πρωθυπουργό, με αιχμές για «marketing», «κάλπικα δίπολα» και πολιτική διαδρομή που οδήγησε, όπως αναφέρουν, από την Καισαριανή στο τρίτο μνημόνιο και το ΝΑΤΟ
Αλέξης Τσίπρας και Δημήτρης Κουτσούμπας
Νίκη Κεραμέως για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα: «Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»
Η υπουργός Εργασίας απάντησε με αιχμές για την ίδρυση της «ΕΛΑΣ – Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης», υπενθυμίζοντας τα πεπραγμένα του πρώην πρωθυπουργού το 2015 και τα capital controls
Νίκη Κεραμέως
Γεωργιάδης κατά Τσίπρα: Επαναστάτης του κουραμπιέ, οι γνήσιοι αριστεροί μπορεί και να ενοχλούνται που καπηλεύεται την ιστορία του ΕΛΑΣ
Σφοδρή επίθεση για το όνομα και το σύμβολο του νέου φορέα του πρώην πρωθυπουργού και αιχμές για τις «7 δεσμεύσεις» - «Θα κλαδέψει τον Ανδρουλάκη» εκτιμά ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης