Πολιτική

Μια… ωραία ατμόσφαιρα στην ομιλία Τζανακόπουλου στην Κατερίνη – «Φασισταριό» και “πόρτα” σε δημοσιογράφο

Άκρως επεισοδιακή αποδείχθηκε η παρουσία του Δημήτρη Τζανακόπουλου στην Κατερίνη, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Η ατμόσφαιρα «μύριζε» μπαρούτι από νωρίς.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έγινε στόχος έντονων αποδοκιμασιών, ενώ μια νεαρή γυναίκα που κατάφερε να μπει στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κατερίνης, διέκοψε την ομιλία του, λέγοντας του «εσείς σπείρατε τη διχόνοια» και «προδότες είστε».

[read4more]

Πριν φτάσει στην εκδήλωση ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, είχε προκληθεί ξανά ένταση, όταν περίπου 250 άτομα είχαν μαζευτεί κοντά στο σημείο της συγκέντρωσης, παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, φώναζαν συνθήματα περί «προδοτών» αλλά και για τη Μακεδονία, διαφωνώντας με τη λύση στο Σκοπιανό. Έγιναν εννέα προληπτικές προσαγωγές.

Όσοι συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τη Συμφωνία των Πρεσπών ήταν «φασισταριό», όπως τους αποκάλεσε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης. Ο πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 και νυν υποψήφιος περιφερειάρχης ήταν παρών στην εκδήλωση όπου μίλησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Παίρνοντας το λόγο, ο Χρ. Γιαννούλης αποκάλυψε το λόγο που αποδέχτηκε την πρόταση του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να είναι υποψήφιος του κόμματος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. «Πριν πάρω την τελική μου απόφαση, με όλο το σεβασμό στον πρωθυπουργό της χώρας που μου έκανε την τιμή να μου απευθύνει την πρόκληση και πρόσκληση αυτή, απέναντι, μπροστά στα μάτια μου, είχα την εικόνα του γιου μου. Είναι 15 χρόνων, δεν θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα», είπε.

Ένα ακόμη επεισόδιο της χθεσινής βραδιάς ήταν και η απαγόρευση να περάσει στην αίθουσα του Επιμελητηρίου της Κατερίνης η δημοσιογράφος του «Οδηγού Πιερίας και του «Ράδιο Ενημέρωση», Μαρία Νικολαΐδου. «Είστε ανεπιθύμητη διότι έχετε απειλήσει κόσμο και κοσμάκη» της είπε ένας άνδρας που της απαγόρευσε την είσοδο στην αίθουσα. Η ίδια φυσικά εκνευρίστηκε από το γεγονός πως της απαγορεύτηκε η είσοδος. «Αν έχω απειλήσει να μου κάνετε μήνυση», του είπε.

Μιλώντας σε άλλους δημοσιογράφους που ήταν στο σημείο και μοιραία απόρησαν γιατί της απαγορεύτηκε η είσοδος, η δημοσιογράφος απέδωσε την… «πόρτα» στο γεγονός πως «γιατί δεν τους κανακεύω, γιατί δεν είμαι υπέρ τους, γι’ αυτό είμαι ανεπιθύμητη. Τους κυρίους τους ενοχλεί γιατί δεν τους χαϊδεύω», είπε. Υποστήριξε δε ότι ενώ είχε ανακοινωθεί ότι η συγκέντρωση θα ήταν ανοιχτή, είχε το δικαίωμα να μπει στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης για το Εθνικό Πρότυπο Κέντρο για την Άνοια στο Περιστέρι: Σκοπός να χτίσουμε ένα πλέγμα φροντίδας, να καταπολεμήσουμε το στίγμα για την νόσο
Ο σχεδιασμός για μονάδες σε Γιάννενα, Κιλκίς, Καστοριά, Λακωνία και Ροδόπη - Παρακολούθηση ασθενών, στήριξη φροντιστών και εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας από το 2027 - Το μήνυμα για μια «νέα γενιά ευεργετών»
Κυριάκος Μητσοτάκης
Στο ΠΑΣΟΚ δηλώνει ότι επέστρεψε ο Μιχελογιαννάκης μετά τη ΔΗΜΑΡ, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κασσελάκη – Δεν γνωρίζει κάτι η Χαριλάου Τρικούπη
Η πολυκύμαντη πολιτική διαδρομή του πρώην βουλευτή Ηρακλείου - «Δεν είναι απλώς μια πολιτική επιλογή, είναι επιστροφή στις ρίζες μου»
Γιάννης Μιχελογιαννάκης 5
Τέμπη: Ξεκινά η διαδικασία συγκρότησης του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Τριαντόπουλο – Εντός Οκτωβρίου η κλήρωση των υποψηφίων δικαστικών
Στη Βουλή θα κληρωθούν τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη - Στο εδώλιο για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα ο πρώην υφυπουργός και ακόμη τέσσερα πρόσωπα
Χρήστος Τριαντόπουλος 41
Μαρινάκης για Τριαντόπουλο: «Πιστεύουμε στην αθωότητά του» – Αιχμές προς το ΠΑΣΟΚ για «αλά καρτ» σεβασμό στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης
Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το μήνυμα Μητσοτάκη προς υπουργούς και βουλευτές και το ενδεχόμενο μείωσης του ΕΦΚ - Η απάντηση για τη Ντόρα Μπακογιάννη
Παύλος Μαρινάκης
Με δύο τροπολογίες και μία πρόταση νόμου η «απάντηση» του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή
Η πρώτη τροπολογία έχει στόχο τη δημιουργία μηχανισμού προσαρμογής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης σε βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης ενώ με τη δεύτερη προτείνει την κατάργηση της Golden Visa) μέσω απόκτησης ακίνητης περιουσίας
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Βουλή