Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μίλτος Τεντόγλου: Τα αποθεωτικά σχόλια του πολιτικού κόσμου για το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μίλτος Τεντόγλου: Τα αποθεωτικά σχόλια του πολιτικού κόσμου για το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Φωτογραφία Reuters

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

“Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, έναν σπουδαίο αθλητή μας με πολλές διεθνείς διακρίσεις, που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος και επιβεβαίωσε τις τεράστιες δυνατότητες που έχει στο αγώνισμα, δίνοντας μεγάλη χαρά σε όλους τους Έλληνες”, έγραψε σε ανάρτηση της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

https://twitter.com/PresidencyGR/status/1422079960173395973?s=20

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, δήλωσε: «Σήμερα, ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής από τα Γρεβενά, Μίλτος Τεντόγλου, φόρεσε στο στήθος του το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για τη χώρα μας, εκτινάσσοντας με το εκπληκτικό άλμα του την Ελλάδα στην κορυφή του βάθρου, για πρώτη φορά στην ιστορία του μήκους. Ο Μίλτος Τεντόγλου όχι μόνο μας κάνει εθνικά υπερήφανους αλλά αποδεικνύει περίτρανα πως η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση και η αγάπη σε αυτό που κάνουμε αποδίδουν καρπούς και ανταμείβονται».

«O Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο στον κλασσικό αθλητισμό, με το χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Θερμά συγχαρητήρια!», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

«Ταξίδεψε» στον αέρα ο εκπληκτικός Τεντόγλου Χρυσός Ολυμπιονίκης σε έναν μεγάλο αγώνα!, ήταν το σχόλιο του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

«Η Ελλάδα για πρώτη φορά στην κορυφή στο άλμα εις μήκος με τον συνονόματο Μίλτο Τεντόγλου να πραγματοποιεί το χρυσό άλμα στα 8.41μ, χαρίζοντάς μας το δεύτερο χρυσό @Tokyo2020! Mίλτο πέταξες & μας πέταξες ψηλά! Σε ευχαριστούμε!», έγραψε, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

https://twitter.com/MVarvitsiotis/status/1422085447325560833?s=20

«Με την τελευταία του προσπάθεια, στην κορυφή του κόσμου. Ο Μίλτος Τεντόγλου μάς προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη σε μία τόσο δύσκολη ημέρα», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε συγχαρητήρια ανάρτησή του στο Twitter για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μήκος ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο από τον Μίλτο Τεντόγλου. «Συγχαρητήρια για τη δύναμη, το πείσμα, τη νίκη», προσθέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

“Tεράστια διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό. Έγραψε ιστορία, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο ο Μίλτος Τεντόγλου. Θερμά συγχαρητήρια! Μας έκανες υπερήφανους!”, δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

“Πολλά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, τον σπουδαίο αλλά και σεμνό αθλητή, για το χρυσό μετάλλιο και το “άλμα ανατροπής” που πέτυχε. Συγχαρητήρια και στον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι για την αθόρυβη και σημαντική δουλειά που κάνει όλα αυτά τα χρόνια”, δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις