Πολιτική

Μήνυμα Δένδια για τα 27 χρόνια από τη νύχτα των Ιμίων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σαν σήμερα, πριν από 27 χρόνια, θερμό επεισόδιο που έγινε σε δυο βραχονησίδες στο νοτιοανατολικό Αιγαίο λίγο έλειψε να οδηγήσει σε πόλεμο την Ελλάδα και την Τουρκία. Ο λόγος για τα την κρίση στα Ίμια, η οποία κορυφώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 31ης Ιανουαρίου του 1996. Στο γεγονός αναφέρεται σήμερα (31.01.2023) ο Νίκος Δένδιας.

«27 χρόνια από την κρίση στα Ίμια, τιμάμε τη μνήμη των πεσόντων σε ώρα καθήκοντος Αντιπλοιάρχων Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου και του Σημαιοφόρου Έκτορα Γιαλοψού», γράφει ο Νίκος Δένδιας στο Twitter.

«Με επαγρύπνηση και με υπευθυνότητα προασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα», καταλήγει ο υπουργός Εξωτερικών.

Η ανάρτηση του Νίκου Δένδια: 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Προεκλογικό μήνυμα Μαρινάκη από Θεσσαλονίκη: «Για να κερδίσεις, παίζει ρόλο και το όραμα που δίνεις για τα επόμενα χρόνια»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έθεσε στο επίκεντρο το κυβερνητικό έργο - Η απάντηση στην αντιπολίτευση για τη συγκέντρωση Κασιδιάρη στον ίδιο χώρο με την εκδήλωση της ΝΔ
Παύλος Μαρινάκης
«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου: «Είσαι η καλύτερη φίλη του Κασιδιάρη» – «Χυδαιολογείς, είσαι θαυμαστής των ναζί»
Σφοδρή αντιπαράθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς, με αφορμή τη συγκέντρωση υποστηρικτών του καταδικασμένου πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νέες απειλές Ερντογάν μετά την ομιλία Μητσοτάκη στον ΟΗΕ: «Θα εξουδετερώσουμε όσους στέκονται εμπόδιο στους στόχους μας»
Σκληρή ρητορική στον απόηχο της καταγγελίας του Έλληνα πρωθυπουργού για το τουρκολιβυκό μνημόνιο, το οποίο χαρακτήρισε παράνομο - «Η γεωγραφία δεν μπορεί να ξαναγραφτεί»
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία
10
Μαρία Καρυστιανού για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το άδειο δωμάτιο
«Όπως στην Τέμπη, έτσι και παντού, η απαίτηση για απόδοση πραγματικών, ποινικών και πολιτικών ευθυνών είναι μη διαπραγματευτική», το μήνυμα της προέδρου της Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Μαρία Καρυστιανού