Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μήνυμα Τσίπρα στον Πολάκη μετά το «αντάρτικο» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Μήνυμα Τσίπρα στον Πολάκη μετά το «αντάρτικο» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Σαφές μήνυμα προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη έστειλε σήμερα (19.02.2023) ο Αλέξης Τσίπρας, μέσα από μια ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. 

Εκεί, μετά το «αντάρτικο» του Παύλου Πολάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται ως χειμερινός κολυμβητής να κάνει το μπάνιο του, ενώ η λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση έχει τίτλο: «Μια χειμερινή βουτιά βοηθάει πάντα να παίρνεις καθαρές αποφάσεις».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras)

Η συμμετοχή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται πλέον αβέβαιη, εκτός αν υπάρξουν καθοριστικές αποφάσεις από τρίτους, καθώς, όπως επισημαίνουν κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ λειτούργησε εν θερμώ, στέλνοντας δημοσίως μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα.

Το θέμα ξεκίνησε όταν από τα ψηφοδέλτια που ανακοινώθηκαν έλειπε το όνομα του στενού του φίλου, Μιχάλη Χαιρετάκη. 

«Προφανώς από “λάθος” ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανια. Μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα . Εγω φίλους και συντρόφους δεν πουλάω ,επειδή καποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου!
Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεια και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!!», έγραψε ο Παύλος Πολάκης. 

 

Η Κουμουνδούρου αντέδρασε έντονα, λέγοντας: «Οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος. Η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά».

Στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσαν ότι, προφανώς, ο Παύλος Πολάκης έχει μπερδέψει τον ρόλο του και μέχρι πού μπορεί να παρεμβαίνει στα πράγματα, ενώ έφτασε στο σημείο να «απειλεί» το κόμμα του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις