Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μήνυση αστυνομικών κατά Κασιμάτη για το “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”

Κασιμάτη

Μήνυση κατά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίνας Κασιμάτη για το σχόλιο στο Facebook “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι” καταθέτουν εκπρόσωποι αστυνομικών ενώσεων. Το σχόλιό της έχει προκαλέσει σάλο και θύελλα αντιδράσεων.

Όπως είχε προαναγγείλει η ΠΟΑΣΥ, προσφεύγει στη Δικαιοσύνη σε βάρος της Νίνας Κασιμάτη, μετά το σχόλιο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή της στο Facebook, όπου έγραψε στο γνωστό σύνθημα “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”.

Η ΠΟΑΣΥ είχε καλέσει, χθες, τη Νίνα Κασιμάτη να ζητήσει συγγνώμη, ειδάλλως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη και φαίνεται πως τα όσα έγραψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν τους κάλυψαν. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κατέθεσε τη μήνυση στο Α.Τ. του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Click4more: ΝΔ σε Τσίπρα: Καταδίκασε και διώξε την Κασιμάτη

Εκτός όμως από την ΠΟΑΣΥ, μήνυση καταθέτουν και οι Ειδικοί Φρουροί για εξύβριση και παράβαση της ρατσιστικής νομοθεσίας. Ο πρόεδρος του σωματείου Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας και ο γγ Στράτος Μαυροειδάκος μετέβησαν στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και έκαναν μήνυση σε βάρος της Νίνας Κασιμάτη.

Μιλώντας στο newsit.gr λίγο πριν κατατεθεί η μήνυση, ο γγ των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, επιτέθηκε στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας ανεπίτρεπτο το να εξυβρίζει και να στοχοποιεί εργαζόμενους και ειδικότερα «εργαζόμενους αστυνομικούς οι οποίοι το μόνο τους μέλημα είναι να προσφέρουν στο πολίτη και τίποτα άλλο».

Click4more: Καυγάς Κασιμάτη – αστυνομικών με… γουρούνια, γαϊδούρια και Σωκράτη

«Πρέπει να μας πει και η ίδια αν έχει στην προσωπική της ασφάλεια έναν “μπάτσο γουρούνι δολοφόνο” και να μας πει επιτέλους τι εννοεί με όλα αυτά, διότι φαίνεται τι εννοεί, φαίνεται το ρατσιστικό της μένος ενάντια αστυνομικών».

«Έχουμε νεκρούς αστυνομικούς τους οποίους τιμούμε αλλά δεν είναι δυνατόν κάποιοι να μην σέβονται ούτε τους νεκρούς μας», είπε ο Στράτος Μαυροειδάκος και κάλεσε τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα να πάρει μέτρα εναντίον της Νίνας Κασιμάτη.

Ακούστε τι είπε ο Σταύρος Μαυροειδάκος

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις