Πολιτική

Μητσοτάκης “αδειάζει” Αυγενάκη για την νοθεία στις εκλογές! video

Ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, πήρε σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις που έκανε ο γραμματέας του κόμματος. Λευτέρης Αυγενάκης, σχετικά με το ενδεχόμενο νοθείας στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην συνέντευξη που έδωσε το βράδυ της Παρασκευής, 17.05.2019, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, για πιθανή νοθεία στις εκλογές.

«Υπάρχει ο φόβος και η αίσθηση -δεν νομίζω ότι θα γίνουν συντονισμένες ενέργειες από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, αλλά υπάρχει διάχυτη η πληροφόρηση– ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι, εάν τα καταφέρουν και εάν τους το επιτρέψουμε ακόμα και να αλλοιώσουν τα εκλογικά αποτελέσματα, δηλαδή την άποψη των Ελλήνων πολιτών. Τους λέμε, λοιπόν, ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι εκεί», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση που είχε κάνει ο κ. Αυγενάκης.

Ούτε βήμα πίσω ο Αυγενάκης, “άδειασμα” ο Μητσοτάκης!

Ο γραμματέας της ΝΔ, μάλιστα, μετά και τις σφοδρές αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε… αμετακίνητος, επιμένοντας στο ενδεχόμενο νοθείας στην επερχόμενη εκλογική μάχη.

[read4more]

Να θυμίσουμε εδώ πως και οι δικηγόροι πήραν θέση, ασκώντας σφοδρή κριτική στον κ. Αυγενάκη και ξεκαθαρίζοντας πως oι δικαστικοί αντιπρόσωποι εγγυώνται το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας.

Ο αρχηγός της ΝΔ, λοιπόν, Κυριάκος Μητσοτάκης, ρωτήθηκε -όπως ήταν λογικό- στην τηλεοπτική του συνέντευξη για το θέμα και “άδειασε” μεγαλοπρεπώς τον γραμματέα του κόμματος.

Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα” είπε ορθά – κοφτά ο κ. Μητσοτάκης, πριν καν… προλάβει να ολοκληρώσει την ερώτηση η δημοσιογράφος!

Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα“, επανέλαβε ο αρχηγός της ΝΔ, για να συμπληρώσει: “Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Εμείς όμως καλούμε τους Νεοδημοκράτες να είναι πάνω από όλα στις κάλπες. Για να συνδράμουμε κι εμείς στην προστασία της εκλογικής διαδικασίας. Κι απευθύνω έκκληση και από τη συχνότητά σας, υπάρχει ανοιχτή πλατφόρμα για εκλογικούς αντιπροσώπους. Είμαστε ήδη καλυμμένοι αλλά θέλουμε κάποιους ακόμα για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρχει κάλπη χωρίς εκλογικό αντιπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας”.

Δείτε την ξεκάθαρη δήλωση που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Ανδρουλάκη: Ενώ ήταν σε συνεννόηση με εμάς για τις Ανεξάρτητες Αρχές έκλεινε και το μάτι στην υπόλοιπη αντιπολίτευση
«Σε δυο βάρκες» πατούσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τον κυβερνητική εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη αναφορικά με τις συνεννοήσεις...
Παυλος Μαρινάκης
Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: «Η πολιτική δεν είναι μανιφέστα, τρέμω τι θα ακούσουν τα αυτάκια μας»
Απάντησε και στον Νίκο Ανδρουλάκη για τις Ανεξάρτητες Αρχές λέγοντας πως προσπαθούσε να συνεννοηθεί με τη ΝΔ ενώ έκλεινε και το μάτι στην υπόλοιπη αντιπολίτευση, πάτησε σε δύο βάρκες και έπεσε στη μέση
Ο Παύλος Μαρινάκης
Ο Γεωργιάδης τρολάρει τον Ανδρουλάκη για το κόκκινο γαρύφαλλο: Η έλευση του κόμματος Τσίπρα έχει άμεσες επιπτώσεις
«Μήπως τελικά στόχος του κ. Γεωργιάδη είναι να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως πιο γραφικός πολιτικός;» αναρωτιέται ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 28
Το «μανιφέστο» Τσίπρα για την «κυβερνώσα Αριστερά της νέας εποχής» και την προοδευτική συμπαράταξη
Το προγραμματικό κείμενο επικεντρώνεται στην ανάγκη για τη συμπαράταξη των τριών βασικών ρευμάτων της σύγχρονης αριστεράς: της Σοσιαλδημοκρατίας, της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της Πολιτικής Οικολογίας
Αλέξης Τσίπρας 94
Νίκος Δένδιας: Η Πρωτομαγιά υπενθυμίζει τους αγώνες που θεμελίωσαν τα εργασιακά δικαιώματα
«Η προστασία και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου, η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και η δίκαιη κατανομή των καρπών της ανάπτυξης, αποτελούν κυρίαρχες προτεραιότητες της ΝΔ»
Ο Νίκος Δένδιας