Πολιτική

Μητσοτάκης “αδειάζει” Αυγενάκη για την νοθεία στις εκλογές! video

Ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, πήρε σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις που έκανε ο γραμματέας του κόμματος. Λευτέρης Αυγενάκης, σχετικά με το ενδεχόμενο νοθείας στις επερχόμενες εκλογές.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην συνέντευξη που έδωσε το βράδυ της Παρασκευής, 17.05.2019, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, για πιθανή νοθεία στις εκλογές.

«Υπάρχει ο φόβος και η αίσθηση -δεν νομίζω ότι θα γίνουν συντονισμένες ενέργειες από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, αλλά υπάρχει διάχυτη η πληροφόρηση– ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι, εάν τα καταφέρουν και εάν τους το επιτρέψουμε ακόμα και να αλλοιώσουν τα εκλογικά αποτελέσματα, δηλαδή την άποψη των Ελλήνων πολιτών. Τους λέμε, λοιπόν, ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι εκεί», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση που είχε κάνει ο κ. Αυγενάκης.

Ούτε βήμα πίσω ο Αυγενάκης, “άδειασμα” ο Μητσοτάκης!

Ο γραμματέας της ΝΔ, μάλιστα, μετά και τις σφοδρές αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε… αμετακίνητος, επιμένοντας στο ενδεχόμενο νοθείας στην επερχόμενη εκλογική μάχη.

[read4more]

Να θυμίσουμε εδώ πως και οι δικηγόροι πήραν θέση, ασκώντας σφοδρή κριτική στον κ. Αυγενάκη και ξεκαθαρίζοντας πως oι δικαστικοί αντιπρόσωποι εγγυώνται το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας.

Ο αρχηγός της ΝΔ, λοιπόν, Κυριάκος Μητσοτάκης, ρωτήθηκε -όπως ήταν λογικό- στην τηλεοπτική του συνέντευξη για το θέμα και “άδειασε” μεγαλοπρεπώς τον γραμματέα του κόμματος.

“Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα” είπε ορθά – κοφτά ο κ. Μητσοτάκης, πριν καν… προλάβει να ολοκληρώσει την ερώτηση η δημοσιογράφος!

“Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα“, επανέλαβε ο αρχηγός της ΝΔ, για να συμπληρώσει: “Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Εμείς όμως καλούμε τους Νεοδημοκράτες να είναι πάνω από όλα στις κάλπες. Για να συνδράμουμε κι εμείς στην προστασία της εκλογικής διαδικασίας. Κι απευθύνω έκκληση και από τη συχνότητά σας, υπάρχει ανοιχτή πλατφόρμα για εκλογικούς αντιπροσώπους. Είμαστε ήδη καλυμμένοι αλλά θέλουμε κάποιους ακόμα για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρχει κάλπη χωρίς εκλογικό αντιπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας”.

Δείτε την ξεκάθαρη δήλωση που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Προεκλογικό μήνυμα Μαρινάκη από Θεσσαλονίκη: «Για να κερδίσεις, παίζει ρόλο και το όραμα που δίνεις για τα επόμενα χρόνια»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έθεσε στο επίκεντρο το κυβερνητικό έργο - Η απάντηση στην αντιπολίτευση για τη συγκέντρωση Κασιδιάρη στον ίδιο χώρο με την εκδήλωση της ΝΔ
Παύλος Μαρινάκης
«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου: «Είσαι η καλύτερη φίλη του Κασιδιάρη» – «Χυδαιολογείς, είσαι θαυμαστής των ναζί»
Σφοδρή αντιπαράθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς, με αφορμή τη συγκέντρωση υποστηρικτών του καταδικασμένου πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νέες απειλές Ερντογάν μετά την ομιλία Μητσοτάκη στον ΟΗΕ: «Θα εξουδετερώσουμε όσους στέκονται εμπόδιο στους στόχους μας»
Σκληρή ρητορική στον απόηχο της καταγγελίας του Έλληνα πρωθυπουργού για το τουρκολιβυκό μνημόνιο, το οποίο χαρακτήρισε παράνομο - «Η γεωγραφία δεν μπορεί να ξαναγραφτεί»
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία
10
Μαρία Καρυστιανού για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το άδειο δωμάτιο
«Όπως στην Τέμπη, έτσι και παντού, η απαίτηση για απόδοση πραγματικών, ποινικών και πολιτικών ευθυνών είναι μη διαπραγματευτική», το μήνυμα της προέδρου της Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Μαρία Καρυστιανού