Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Μητσοτάκης “αδειάζει” Αυγενάκη για την νοθεία στις εκλογές! video

Μητσοτάκης

Ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, πήρε σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις που έκανε ο γραμματέας του κόμματος. Λευτέρης Αυγενάκης, σχετικά με το ενδεχόμενο νοθείας στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην συνέντευξη που έδωσε το βράδυ της Παρασκευής, 17.05.2019, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, για πιθανή νοθεία στις εκλογές.

«Υπάρχει ο φόβος και η αίσθηση -δεν νομίζω ότι θα γίνουν συντονισμένες ενέργειες από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, αλλά υπάρχει διάχυτη η πληροφόρηση– ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι, εάν τα καταφέρουν και εάν τους το επιτρέψουμε ακόμα και να αλλοιώσουν τα εκλογικά αποτελέσματα, δηλαδή την άποψη των Ελλήνων πολιτών. Τους λέμε, λοιπόν, ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι εκεί», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση που είχε κάνει ο κ. Αυγενάκης.

Ούτε βήμα πίσω ο Αυγενάκης, “άδειασμα” ο Μητσοτάκης!

Ο γραμματέας της ΝΔ, μάλιστα, μετά και τις σφοδρές αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε… αμετακίνητος, επιμένοντας στο ενδεχόμενο νοθείας στην επερχόμενη εκλογική μάχη.

Να θυμίσουμε εδώ πως και οι δικηγόροι πήραν θέση, ασκώντας σφοδρή κριτική στον κ. Αυγενάκη και ξεκαθαρίζοντας πως oι δικαστικοί αντιπρόσωποι εγγυώνται το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας.

Ο αρχηγός της ΝΔ, λοιπόν, Κυριάκος Μητσοτάκης, ρωτήθηκε -όπως ήταν λογικό- στην τηλεοπτική του συνέντευξη για το θέμα και “άδειασε” μεγαλοπρεπώς τον γραμματέα του κόμματος.

Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα” είπε ορθά – κοφτά ο κ. Μητσοτάκης, πριν καν… προλάβει να ολοκληρώσει την ερώτηση η δημοσιογράφος!

Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα“, επανέλαβε ο αρχηγός της ΝΔ, για να συμπληρώσει: “Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Εμείς όμως καλούμε τους Νεοδημοκράτες να είναι πάνω από όλα στις κάλπες. Για να συνδράμουμε κι εμείς στην προστασία της εκλογικής διαδικασίας. Κι απευθύνω έκκληση και από τη συχνότητά σας, υπάρχει ανοιχτή πλατφόρμα για εκλογικούς αντιπροσώπους. Είμαστε ήδη καλυμμένοι αλλά θέλουμε κάποιους ακόμα για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρχει κάλπη χωρίς εκλογικό αντιπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας”.

Δείτε την ξεκάθαρη δήλωση που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις