Πολιτική

Μητσοτάκης από Ασπρόπυργο: Για εμάς προτεραιότητα είναι η ασφάλεια

Επίσκεψη στον Ασπρόπυργο πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και εργαζόμενους της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα της ασφάλειας καθώς όλοι σχεδόν οι κάτοικοι τού επισήμαναν ότι ένα από τα βασικότερα προβλήματα στην περιοχή είναι τα συνεχή κρούσματα εγκληματικότητας και η ανασφάλεια που προκαλεί στους κατοίκους η απουσία της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε τα εξής: «Για εμάς είναι προτεραιότητα η ασφάλεια, δεν το κρύβουμε. Δεν λέμε ότι η ασφάλεια είναι δεξιά, κεντρώα, αριστερή πολιτική. Είναι αυτονόητη υποχρέωση του κράτους οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς. Ξέρω πολύ καλά ότι εδώ δεν το αισθάνεστε, και ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει στον Ασπρόπυργο. Γι’ αυτό να ξέρετε ότι για εμάς αυτή είναι πολιτική αδιαπραγμάτευτη, ξέρουμε τι θα κάνουμε την επόμενη μέρα στο ζήτημα της ασφάλειας, ξέρουμε πώς θα ενισχύσουμε την αστυνομία. Είναι κάτι το οποίο έχουμε ξανακάνει και θα το κάνουμε και τώρα».

Μιλώντας τέλος για τις βασικές του δεσμεύσεις ενόψει και των εκλογών, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε: Δουλειές, ασφάλεια, καλύτερη παιδεία, καλύτερη υγεία, χαμηλότεροι φόροι, αυτά θα ήθελα να θυμάστε καθώς θα πηγαίνετε στην κάλπη να ψηφίσετε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τα ενεργειακά και γεωστρατηγικά οφέλη για την Ελλάδα με την έλευση της Chevron και τα «αγκάθια» για Τουρκία και Λιβύη
Εκτός από την ενίσχυση της Ελλάδας στον ενεργειακό τομέα η κατάθεση προσφοράς για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στη νότια Κρήτη την ενισχύει και γεωστρατηγικά
Μέγαρο Μαξίμου
Επίθεση Γεωργιάδη σε Ακρίτα για τον διευθυντή του Ιπποκράτειου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να χειρουργεί κανονικά με το φακελάκι;»
«Το φακελάκι δεν έχει θέση στο ΕΣΥ. Το πολεμάω, το αποστρέφομαι, το σιχαίνομαι. Το φακελάκι σημαίνει ότι αποσπάς χρήματα εκβιαστικά από τον κόσμο για μια υπηρεσία που το ΕΣΥ παρέχει δωρεάν», είπε ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης 3