Πολιτική

Μητσοτάκης από Ασπρόπυργο: Για εμάς προτεραιότητα είναι η ασφάλεια

Επίσκεψη στον Ασπρόπυργο πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και εργαζόμενους της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα της ασφάλειας καθώς όλοι σχεδόν οι κάτοικοι τού επισήμαναν ότι ένα από τα βασικότερα προβλήματα στην περιοχή είναι τα συνεχή κρούσματα εγκληματικότητας και η ανασφάλεια που προκαλεί στους κατοίκους η απουσία της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε τα εξής: «Για εμάς είναι προτεραιότητα η ασφάλεια, δεν το κρύβουμε. Δεν λέμε ότι η ασφάλεια είναι δεξιά, κεντρώα, αριστερή πολιτική. Είναι αυτονόητη υποχρέωση του κράτους οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς. Ξέρω πολύ καλά ότι εδώ δεν το αισθάνεστε, και ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει στον Ασπρόπυργο. Γι’ αυτό να ξέρετε ότι για εμάς αυτή είναι πολιτική αδιαπραγμάτευτη, ξέρουμε τι θα κάνουμε την επόμενη μέρα στο ζήτημα της ασφάλειας, ξέρουμε πώς θα ενισχύσουμε την αστυνομία. Είναι κάτι το οποίο έχουμε ξανακάνει και θα το κάνουμε και τώρα».

Μιλώντας τέλος για τις βασικές του δεσμεύσεις ενόψει και των εκλογών, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε: Δουλειές, ασφάλεια, καλύτερη παιδεία, καλύτερη υγεία, χαμηλότεροι φόροι, αυτά θα ήθελα να θυμάστε καθώς θα πηγαίνετε στην κάλπη να ψηφίσετε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για αναβάθμιση από Fitch: Στόχος μας είναι να γίνουμε μια οικονομία κατηγορίας Α
«Η εμπιστοσύνη των ξένων αγορών και επενδυτών προς το αξιόχρεο της ελληνικής οικονομίας είναι αυτή που δίνει το σήμα ότι διαθέτουμε ένα όλο και πιο ελκυστικό επενδυτικό περιβάλλον»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 16
Στην Αθήνα σήμερα ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Συναντήσεις με Μητσοτάκη και Τασούλα, στο επίκεντρο η ενέργεια
Στις 13:45 ο Ουκρανός πρόεδρος θα φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, μετά τη συνάντηση που θα έχει στις 13:00 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
37
Ζελένσκι: «Η Ελλάδα μεγιστοποιεί τις επιλογές μας για την προμήθεια φυσικού αερίου» – Η επίσκεψή του την Κυριακή στην Αθήνα επισφραγίζει τη συμφωνία
Το LNG που εισάγεται στην Ελλάδα θα διανέμεται μέσω του Κάθετου Διαδρόμου, αγωγού που συνδέει την Ελλάδα με Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, αλλά και την Ουκρανία
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι
124