Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μητσοτάκης: Αρνήθηκε τις πρωθυπουργικές BMW!

Μητσοτάκης
Φωτογραφία: Intime

Σε μια κίνηση συμβολισμού προχώρησε ο νέος πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, που αφορά στις… μετακινήσεις του!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο νέος πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια συμβολική κίνηση, αρνήθηκε το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο μετά την ορκωμοσία του.

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον του, λένε πως ο πρόεδρος της ΝΔ αποφάσισε να εξακολουθήσει να κινείται με το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε μέχρι και σήμερα το μεσημέρι, όσο ακόμη είχε την ιδιότητα του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως στην ίδια κίνηση είχε προβεί και ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την διάρκεια της πρωθυπουργικής θητείας του.

Διώχνει και τις κλούβες ο Μητσοτάκης!

Την ίδια ώρα, το ρεπορτάζ λέει πως ο νέος πρωθυπουργός έδωσε εντολή να απομακρυνθούν και οι κλούβες που βρίσκονταν στην Ηρώδου Αττικού, πριν το Μαξίμου, ενώ θα πρέπει εδώ να υπενθυμιστεί πως κ. Μητσοτάκης σχεδιάζει ήδη να “στήσει” το στρατηγείο του όχι στο Μαξίμου, αλλά στο… γνώριμό του -από την υπουργική του θητεία- υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Ρεπορτάζ: Αιμίλιος Περδικάρης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις