Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μητσοτάκης για άρθρο Τσίπρα: Ο Μαρξ είχε μάλλον δίκιο…

Μητσοτάκης για άρθρο Τσίπρα: Ο Μαρξ είχε μάλλον δίκιο…

Με ανάρτηση στο Facebook σχολίασε ο αρχηγός της ΝΔ, το άρθρο Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου. «Ίσως του χρόνου κάνει και την αγιογραφία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη»

Με ειρωνική ανάρτηση σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το άρθρο Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Αγιογραφία» το άρθρο Τσίπρα

«Ο κ. Τσίπρας στο παρελθόν έκανε την αγιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Τώρα του Ανδρέα Παπανδρέου. Ίσως του χρόνου κάνει του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Μονίμως ψαρεύει σε θολά νερά γυρνώντας στο παρελθόν γιατί εκείνος έχει υποσκάψει το παρόν και το μέλλον της χώρας», αναφέρει σε ανάρτηση του στο facebook με αφορμή το άρθρο Τσίπρα, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Μάρξ είχε μάλλον δίκιο!»

«Δεν τον ακολουθούμε στη βουτιά στο χθες. Με ενδιαφέρει πως θα είναι η Ελλάδα του 2030, όχι πως ήταν η Ελλάδα του 1980. Και κάτι τελευταίο για όσους έχουν ιστορικές αναζητήσεις.

Ο Μαρξ είχε μάλλον δίκιο όταν έλεγε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα…», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης.

Ο κ. Τσίπρας στο παρελθόν έκανε την αγιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Τώρα του Ανδρέα Παπανδρέου. Ίσως του χρόνου…

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Sonntag, 3. September 2017

Πάει Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης

Τη Δευτέρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης,  θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί ενόψει της παρουσίας του στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς, την ακαδημαϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας, καθώς και με τα Σωματεία των εργαζομένων της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις