Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Μητσοτάκης για Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Νέα εποχή μετά από 10 χρόνια αβεβαιότητας

Μητσοτάκης για Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Νέα εποχή μετά από 10 χρόνια αβεβαιότητας
Intime

Αφετηρία αναγέννησης της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης την αλλαγή σελίδας για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, «τα μεγαλύτερα της χώρας ξαναπιάνουν δουλειά», τόνισε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο Facebook, μετά την επιβεβαίωση ότι ο Έλληνας εφοπλιστής, Γιώργος Προκοπίου, κατέθεσε τη μεγαλύτερη προσφορά.

«Δύο χρόνια από την ημέρα που οι πολίτες μας έδωσαν την εντολή να πάμε τη χώρα μπροστά, κάνουμε πράξη το σύνθημά μας για περισσότερες δουλειές και ανάπτυξη για όλους», προσέθεσε ο κ. Μητσοτάκης, εστιάζοντας στις θέσεις εργασίας που δημιουργούνται.

Όπως επεσήμανε, επίσης, ο Πρωθυπουργός, γίνεται ένα ακόμα βήμα για την αναγέννηση της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας.

Click4more: Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Ικανοποιημένος ο Σταϊκούρας για την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας

Αναλυτικά η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Σήμερα τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά γυρίζουν μία δεκαετή σελίδα αβεβαιότητας και ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο παραγωγικής δουλειάς, ανάπτυξης και ευημερίας. Τα μεγαλύτερα ναυπηγεία της χώρας ξαναπιάνουν δουλειά, και γίνεται ένα ακόμα βήμα για την αναγέννηση της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας».

«Η διαγωνιστική διαδικασία στην οποία προχώρησε η κυβέρνηση ολοκληρώθηκε ήδη με επιτυχία. Με περισσότερους υποψήφιους επενδυτές από κάθε άλλη φορά. Και με τελικό τίμημα τετραπλάσιο του αρχικού που συνολικά αγγίζει τα 78.000.000 ευρώ. Δύο χρόνια από την ημέρα που οι πολίτες μας έδωσαν την εντολή να πάμε τη χώρα μπροστά, κάνουμε πράξη το σύνθημά μας για περισσότερες δουλειές και ανάπτυξη για όλους».

Δείτε την ανάρτηση του Πρωθυπουργού:

 

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις