Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μητσοτάκης: Γιατί έφυγε ο Τσιόδρας από την ενημέρωση για τον κορονοϊό

Εμβόλιο κορονοϊού Μητσοτάκης
Φωτογραφία αρχείου

Στη σχέση του με τον Σωτήρη Τσιόδρα, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Ο πρωθυπουργός είπε χαρακτηριστικά πως “με τον Σωτήρη μιλώ σχεδόν καθημερινά και βλέπω όλα τα δεδομένα”. Κληθείς να σχολιάσει την απουσία του κ. Τσιόδρα από την καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό, παραδέχτηκε: “Πιστεύω ότι λείπει από την ενημέρωση. Αλλά ήταν απόφαση του ίδιου να μας συμβουλεύει χωρίς να εκτίθεται. Πιστεύω ότι η απόφαση οφείλεται στο γεγονός ότι στοχοποιήθηκε χυδαία”.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Αναφερόμενος στα μέλη της ειδικής επιτροπής, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως “αποτελείται από σοβαρούς επιστήμονες, που είναι απολύτως ελεύθεροι να εισηγούνται και εμείς να παίρνουμε τις αποφάσεις και την πολιτική ευθύνη. Εμείς εκθέτουμε στην επιτροπή βασικές πολιτικές κατευθύνσεις. Πρέπει να γνωρίζει για παράδειγμα το κόστος από το κλείσιμο του λιανεμπορίου”.

Ωστόσο, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του, για τις δηλώσεις ειδικών, λέγοντας πως “θα ήθελα να μην βγαίνουν στα κανάλια και να λένε γιατί μειοψήφισαν”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις