Πολιτική

Μητσοτάκης: Καφεδάκι με τα παιδιά και τη Μαρέβα στα Χανιά – Χαλαρές στιγμές στα πάτρια εδάφη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οικογενειακές στιγμές απολαμβάνει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στα Χανιά, μετά την απόφασή του να αλλάξει τα σχέδια για απόδραση στο Μέτσοβο και να περάσει τις μέρες των γιορτών στα πάτρια εδάφη.

Με σύμμαχο τον καιρό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε με τη σύζυγό του, Μαρέβα και τα παιδιά τους το Μαράθι, ενώ στη συνέχεια απόλαυσαν τον καφέ τους σε συνοικιακό καφέ των Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (29.12.2022), ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε την 115η Πτέρυγα Μάχης, όπου συναντήθηκε με τη στρατιωτική διοίκηση.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να τιμήσει τα παραδοσιακά καλιτσούνια, το καθιερωμένο χανιώτικο κέρασμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα Δημοκρατία: Ξεκινά το 16ο τακτικό συνέδριο με σύνθημα «Μαζί για την Ελλάδα του 2030» – Χαμόγελα, αγκαλιές, σέλφι και πηγαδάκια
Στο επίκεντρο η ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, με στόχο την επανασυσπείρωση της «γαλάζιας» παράταξης και την εκλογική ετοιμότητα του κομματικού μηχανισμού
16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας
ΠΑΣΟΚ κατά Κυρανάκη για το ακίνητο Ανδρουλάκη: «Μετεξεταστέος στο εμπορικό και στο ενοχικό δίκαιο»
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών έθεσε ζήτημα άρθρου 57 του Συντάγματος, με τη Χαριλάου Τρικούπη να απαντά σε υψηλούς τόνους, κάνοντας λόγο για «μπαρούφες» και «βαρύγδουπες αναλύσεις»
Κωνσταντίνος Κυρανάκης