Πολιτική

Μητσοτάκης με Καναδό Υπουργό Εξωτερικών για την προκλητικότητα της Τουρκίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε τον υπουργό Εξωτερικών του Καναδά. Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Φρανσουά Φιλίπ Σαμπανί για την τουρκική προκλητικότητα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε στον υπουργό Εξωτερικών του Καναδά, χώρας – μέλους του NATO, τη συνεχιζόμενη παραβατικότητα και προκλητικότητα της Τουρκίας, τόσο έναντι της Ελλάδας όσο και έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός και ο κ. Σαμπανί συζήτησαν και τις επενδύσεις καναδικών επιχειρήσεων στη χώρα μας.

Mitsotakis YPEXCanada

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκαν οι ισχυροί δεσμοί φιλίας μεταξύ των δύο χωρών, που ενισχύονται από την παρουσία της δυναμικής ελληνικής κοινότητας στον Καναδά, αλλά και την πολύ στενή συνεργασία των δύο πλευρών στον πολιτικό, οικονομικό και αμυντικό τομέα.

Ταυτόχρονα, οι δύο πλευρές ανέδειξαν το γεγονός ότι μεγάλες καναδικές επιχειρήσεις έχουν επενδύσει και συνεχίζουν να επενδύουν στην Ελλάδα και συμφώνησαν να στηρίξουν την αμοιβαία επωφελή επιχειρηματική δραστηριότητα.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε παραγωγικές μονάδες στη Φλώρινα – «Θα στηρίξουμε την ελληνική κτηνοτροφία και τη φέτα, το πιο εμβληματικό μας προϊόν»
«Η Δυτική Μακεδονία είναι μία περιφέρεια η οποία έχει περάσει τις δικές της δοκιμασίες, αλλά χαίρομαι διότι μέσα από την πολύ συστηματική στήριξη την οποία παρέχει η κυβέρνηση, δρομολογούνται πολλές νέες παραγωγικές επενδύσεις», είπε ο πρωθυπουργός
μητσοτακης
Συνεργάτες Μαρινάκη σε Ακρίτα: Δεν θυμάται τις δεκάδες τοξικές αναρτήσεις της;
Απάντηση μέσω συνεργατών του δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα και ζητεί να ανακαλέσει την fake ανάρτησή της - Για «κατάφωρη συκοφαντία» κάνει λόγο η Κουμουνδούρου
Έλενα Ακρίτα 8
Τσίπρας: Το διήμερο που «κλειδώνει» τη στρατηγική πριν από τη Θεσσαλονίκη
Τομεάρχες την Παρασκευή και Πολιτική Επιτροπή το Σάββατο - Στο τραπέζι το οικονομικό πρόγραμμα, η αντιπολιτευτική γραμμή και η εκλογική προετοιμασία της ΕΛ.Α.Σ. - Η εισήγηση Τσίπρα και το μήνυμα της Θεσσαλονίκης
Αλέξης Τσίπρας
Νίκος Ανδρουλάκης: Οι 10+1 προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος – «Πραγματικές ευκαιρίες στους πολίτες»
Άσκησε κριτική στη κυβέρνηση, τονίζοντας ότι επιχειρεί να παρουσιάσει την πορεία της οικονομίας ως «success story» και επιλέγει συγκρίσεις που τη βολεύουν, φέρνοντας ως παράδειγμα το δημόσιο χρέος
Νίκος Ανδρουλάκης 5