Πολιτική

Μητσοτάκης: «Ο κ.Χαρδαλιάς έχει την απόλυτη προσωπική μου στήριξη στον αγώνα που κάνει»

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης, ωστόσο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να τον στηρίξει τονίζοντας ότι δεν θα δεχτεί καμιά αμφισβήτηση.

Κατά την επίσκεψή του στην Εύβοια και στις πληγείσες περιοχές ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στους διασώστες, τους πυροσβέστες και στο προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας που αγωνίστηκαν με αυτοθυσία για την προστασία ανθρώπινων ζωών, τονίζοντας ότι δεν θα ανεχθεί την αμφισβήτηση της συνεισφοράς τους, ειδικά σε μία εποχή που η χώρα αντιμετωπίζει ταυτόχρονα σειρά προκλήσεων.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Πολιτική Προστασία τους τελευταίους μήνες δίνει πολλαπλές μάχες σε πολλά επίπεδα, πιστοποιεί τη μεγάλη χρησιμότητά της σε όλα τα επίπεδα, στην πανδημία, σε φωτιές, σε πλημμύρες και έχει τη στήριξη όλων μας. Όπως και ο υφυπουργός, ο κύριος Χαρδαλιάς, έχει την απόλυτη προσωπική μου στήριξη στον αγώνα τον οποίο κάνει», δήλωσε.

«Η καλόπιστη κριτική για την κυβέρνησή μας είναι πάντα καλοδεχούμενη», τόνισε ο πρωθυπουργός και προσέθεσε: «Ποτέ δεν είπαμε ότι είμαστε εκεί που θέλουμε και μπορούμε. Γνωρίζετε, πολύ καλά, ότι ειδικά για την Πολιτική Προστασία έχει ανακοινωθεί ένα πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα σε ορίζοντα τετραετίας. Δεν μπορώ, όμως, να δεχτώ ότι με ένα απόλυτο και πάρα πολύ εύκολο τρόπο θα αφορίζεται ή θα καταδικάζεται μια πολύ σημαντική δουλειά που έχει γίνει σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες τον τελευταίο χρόνο».

Παράλληλα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter έδειξε για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Νίκου Χαρδαλιά. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Καλοπροαίρετη κριτική είμαστε πάντα έτοιμοι να ακούσουμε, αλλά θα ήταν πολύ άδικο να αμφισβητηθεί η τεράστια προσφορά της Πολιτικής Προστασίας. Δίνει πολλαπλές μάχες, στην πανδημία, σε φωτιές, σε πλημμύρες, πιστοποιεί τη μεγάλη χρησιμότητά της και έχει τη στήριξη όλων μας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 12
Έπεσαν οι υπογραφές για τα 157 χλμ. του ΒΟΑΚ - Μητσοτάκης: «Σπουδαία ημέρα για την Κρήτη, ας την υποδεχτούμε ενωμένοι»
Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα εγρήγορσης στους τοπικούς φορείς, με φόντο τα τροχαία δυστύχημα στην Κρήτη, προαναγγέλλοντας σημαντικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο νησί
Η στιγμή της υπογραφής στην εκδήλωση για τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη 28
Μέτρα για την ασφάλεια στα πανεπιστήμια ανακοινώνει η υπουργός Παιδείας: Οι «ποινές» σε «ταραχοποιούς» φοιτητές και σε πρυτανικές αρχές που δεν εφαρμόζουν τους νόμους
Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να λάβει νέα μέτρα και να προβεί και σε βελτιώσεις σε νομοθετήματα που είχε φέρει ως σήμερα για την ασφάλεια στα πανεπιστήμια
Αμφιθέατρο πανεπιστημίου