Πολιτική

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας αντιλήφθηκε την κατακραυγή για το κότερο και έδωσε λίγα χρήματα

" Ο Τσίπρας αντιλαμβανόμενος την κατακραυγή για τα κότερα, και για να αλλάξει ατζέντα, δίνει κάποια χρήματα από το υστέρημα των Ελλήνων" τόνισε μιλώντας στα Ιωάννινα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Παράλληλα ανέφερε πως «απαξιώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά από τον κ. Τσίπρα ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος. Δεν είναι γλάστρα, είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, που δίνει το δικό του αγώνα, διεκδικεί ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες».
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συμπλήρωσε ότι ο κ. Κυμπουρόπουλος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και μιας σκληρής θέσης. «Αισθάνθηκα προσωπικά την ανάγκη να καταθέσω πρόταση μομφής κατά του Π. Πολάκη, ως ελάχιστη αντίδραση αξιοπρέπειας που προσέβαλε έναν άξιο άνθρωπο», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

«Χθες ο κ, Τσίπρας, με τη συμπεριφορά και με το λόγο του, με απαξιωτικό ενικό στο πρόσωπο μου, δικαίωσε απόλυτα αυτό που λέμε αυτό τον καιρό. Τσίπρας και Πολάκης είναι το ίδιο πράγμα, όλη η δημοκρατική Ελλάδα θέλει να βρεθεί απέναντι σε λογικές αυταρχισμού», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ λέγοντας πως ο πρωθυπουργός «ακύρωσε πανικόβλητος την περιοδεία του στα Γιάννενα».

“Ο Τσίπρας δίνει κάποια χρήματα λόγω αντιλαμβανόμενος την κατακραυγή για τα κότερα”

Είπε επίσης για τον Αλέξη Τσίπρα, ότι προφανώς αντιλαμβανόμενος την κατακραυγή για τα κότερα, και για να αλλάξει ατζέντα, δίνει κάποια χρήματα από το υστέρημα των Ελλήνων και λίγες ελαφρύνσεις από την υπερφορολόγησή τους. Είναι πολύ λίγα, πολύ αργά, συνέχισε, ενώ τόνισε πως στις εκλογές, οι Έλληνες πολίτες θα του γυρίσουν την πλάτη.

«Ο κ. Τσίπρας μας είπε χθες ότι θέλει να μετατρέψει την 26η Μαΐου σε ψήφο εμπιστοσύνης. Η 26η Μαΐου θα είναι ψήφος απόρριψης της κυβέρνησής του και ψήφος εμπιστοσύνης στη ΝΔ. Θα είναι το πρώτο βήμα για την πολιτική αλλαγή», υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος τόνισε πως η πρόκληση για την επόμενη μέρα, είναι πώς θα μεγαλώσουμε την πίτα και πώς θα δημιουργήσουμε ανάπτυξη και θέσεις εργασίας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπενθύμισε το σύνθημα του κυβερνώντος κόμματος «ή τους τελειώνουμε, ή μας τελειώνουν» και πρόσθεσε: «Σε αυτό το δρόμο δεν θα τους ακολουθήσουμε, δεν είμαι εδώ για να τελειώσω κανένα, είμαι εδώ για να βάλουμε τη χώρα σε πορεία πραγματικής ανάκαμψης».

Για τις σχέσεις της Ελλάδας με την Αλβανία, είπε ότι ο δρόμος της γειτονικής χώρας στην ΕΕ θα μένει κλειστός όσο δεν σέβεται την μειονότητα. «Εμείς στέλνουμε μήνυμα συνεργασίας, αλλά η κόκκινη γραμμή που τραβάμε είναι αδιαπραγμάτευτη, θα σταθούμε κοντά στα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας, με τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης», ξεκαθάρισε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Γιώργο Σουφλιά: Άφησε το δικό του αποτύπωμα στη σύγχρονη ιστορία της χώρας
«Εργάστηκε για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές, ενώ προώθησε τολμηρές αλλαγές στον χώρο της Παιδείας»
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Αντώνης Σαμαράς προαναγγέλλει νέο κόμμα: Έχω πάρει τις αποφάσεις μου και θα τις ανακοινώσω όταν και όπως πρέπει – Η ομιλία στο Ηράκλειο
Η σημερινή εικόνα Τσίπρα-Μητσοτάκη θυμίζει το στίχο από το τραγούδι του Μηλιώκα: “πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα, ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ”
Αντώνης Σαμαράς
182