Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μητσοτάκης: Πράξη μέγιστης ανευθυνότητας η επίσημη πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ σε διαδηλώσεις

Μητσοτάκης: Πράξη μέγιστης ανευθυνότητας η επίσημη πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ σε διαδηλώσεις

Ο πρωθυπουργός καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να αναλογιστεί δημόσια το βάρος των ολέθριων επιλογών του».

«Πράξη μέγιστης ανευθυνότητας» χαρακτηρίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την πρόσκληση που έχει απευθύνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη συμμετοχή πολιτών σε διαδηλώσεις.

Σε γραπτή δήλωσή του ο πρωθυπουργός αναφέρει: «Η επίσημη πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή των πολιτών σε διαδηλώσεις εν μέσω έξαρσης της πανδημίας συνιστά πράξη μέγιστης ανευθυνότητας. Υπονομεύει τα μέτρα για τη μείωση της διασποράς του ιού. Και προσβάλλει τον αγώνα που δίνουν, νύχτα και μέρα, οι υγειονομικοί μας στο ΕΣΥ. Επιμένει, άραγε, ακόμη και τώρα ο κ. Τσίπρας, να “δέχεται το ρίσκο” για τη δημόσια υγεία; Τον καλώ δημόσια να αναλογιστεί το βάρος των ολέθριων επιλογών του.

Click4more: Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: «Ολοένα και πιο επικίνδυνος για τη Δημοκρατία»

Ύστερα από ένα χρόνο δοκιμασίας, η κοινωνία βρίσκεται σε οριακό σημείο. Καθήκον μας είναι να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα και όχι να υποδαυλίζουμε κοινωνικές εντάσεις. Η Δημοκρατία, πράγματι, δεν μπαίνει σε καραντίνα. Ούτε, όμως, και οι τεράστιες ευθύνες του κ. Τσίπρα», καταλήγει στη δήλωσή του ο πρωθυπουργός.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις