Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μητσοτάκης – Ρέγκλινγκ: Αυτά συζήτησαν στο Μαξίμου για την οικονομία!

Μητσοτάκης
Φωτογραφία: Intime

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 16.07.2019, στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε τη σημασία των μεταρρυθμίσεων που ενισχύουν την οικονομική ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας οι οποίες αποτελούν τις κεντρικές δεσμεύσεις της νέας ελληνικής κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός, επίσης επαναβεβαίωσε ότι η Ελλάδα θα σεβαστεί τους δημοσιονομικούς στόχους.

Τέλος, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ταχεία υλοποίηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων θα ανοίξει τον δρόμο για υψηλότερη ανάπτυξη και πρόσθετο δημοσιονομικό χώρο.

Τι… άκουσε ο Μητσοτάκης

Ο κ. Ρέγκλινγκ συνεχάρη τον Πρωθυπουργό για την εκλογική του νίκη. Τόνισε ότι ο ESM είναι μακροπρόθεσμος εταίρος της Ελλάδας και είναι πρόθυμος να βοηθήσει την κυβέρνηση στην προσπάθειά της να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα και τη διατηρήσιμη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.

Click4more: Μοιράζει συγχαρητήρια ο πρωθυπουργός για το 7ετές ομόλογο!

Ο Πρωθυπουργός και ο κ. Ρέγκλινγκ υπογράμμισαν την κοινή τους βούληση για συνεχή και εποικοδομητική συνεργασία σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Φωτογραφίες: Intime.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις