Κυριακή, 16 Ιουν.
30oC Αθήνα

Μητσοτάκης σε Κωνσταντοπούλου: «Σας παρακαλώ, θα με αναγκάσετε να σας απαντήσω με καρδούλες»

Μητσοτάκης σε Κωνσταντοπούλου: «Σας παρακαλώ, θα με αναγκάσετε να σας απαντήσω με καρδούλες»

Άναψαν τα αίματα στη Βουλή, κατά την προ ημερησίας συζήτηση για την ακρίβεια το πρωί της Παρασκευής (24.05.24), με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, να σχολιάζει ασταμάτητα από τα έδρανα όσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλούσε από το βήμα.

Έντονη ήταν η αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου απέναντι στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη με φόντο το καυτό ζήτημα της ακρίβειας, με τον πρόεδρο της Βουλής να προσπαθεί να την επαναφέρει διαρκώς στην τάξη, αλλά μάταια.

«Σας παρακαλώ, θα με αναγκάσετε να σας απαντήσω με καρδούλες», είπε ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στην κυρία Κωνσταντοπούλου.

Σημειώνεται πως χθες, Πέμπτη σφοδρή αντιπαράθεση είχε στη Βουλή η πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στις… καρδούλες της κυρίας Κωνσταντοπούλου.

Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε στην κριτική της σε μια σειρά θεμάτων, μεταξύ των οποίων ήταν το νέο βίντεο στο TikTok του κ. Μητσοτάκη με τα παπούτσια που έχουν το λογότυπο της γαλάζιας παράταξης.

Ο κ. Γεωργιάδης, είπε ότι κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, πέρσι, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, έκανε βίντεο με καρδούλες σημειώνοντας ότι ακόμη και ο Δημήτρης Κουτσούμπας την είχε ειρωνευτεί.

«Κάνατε βίντεο καρδούλες, δεν λέγατε αυτά που λέτε τώρα. Μέχρι και ο Κουτσούμπας σας είχε ειρωνευτεί. Τώρα σας πείραξαν τα ΤikTok του Μητσοτάκη; Είναι καλά όταν τα κάνει η Ζωή αλλά αν κάνει ο Μητσοτάκης είναι κακά; Αυτό μας λέτε στη Βουλή. Αφήστε τις υποκρισίες, δεν ταιριάζουν στη Βουλή», είπε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις