Πολιτική

Μητσοτάκης σε Παυλόπουλο: Καλύτερα να μην κάνουμε επίσημη δήλωση…

Λίγο μετά τις 12:00 έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ζητήσει συνάντηση από τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο λίγο μετά την απόφαση του ΣτΕ για το νόμο Παππά σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας λίγο αφού δόθηκε στη δημοσιότητα η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Αντίθετα απ’ ό,τι συμβαίνει συνήθως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτίμησε να μη γίνει η καθιερωμένη δήλωση των δυο ανδρών μπροστά στις κάμερες. Ένα αίτημα που ο Προκόπης Παυλόπουλος έκανε δεκτό.

«Ευχαριστώ πολύ κύριε Πρόεδρε για το χρόνο σας. Η κατάσταση στη χώρα είναι εξαιρετικά κρίσιμη και θα προτιμούσα ενόψει και της συγκυρίας να μην κάνουμε κάποια επίσημη δήλωση, να έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε κατ’ ιδίαν» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ενημέρωση, επί της ουσίας έκανε δεκτό το αίτημά του και από την αίθουσα βγήκαν δημοσιογράφοι, κάμεραμεν και φωτορεπόρτερ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αντώνης Σαμαράς για Γιώργο Λουλουδάκη: «Άνθρωπος ακέραιος, κάτι παραπάνω από συνεργάτης» – «Αντίο, αδελφέ»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «γνήσιο, αυθεντικό και ακαταπόνητο αγωνιστή της Παράταξης»
Αντώνης Σαμαράς
Ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Επαφές Μητσοτάκη, Μακρόν και Χριστοδουλίδη για επανεκκίνηση του GSI
Η είσοδος της γαλλικής Meridiam στο GSI και η πολιτική βούληση Αθήνας, Λευκωσίας και Παρισιού - «Η Ελλάδα θα κάνει όλα τα προβλεπόμενα για την πλήρη και ανεμπόδιστη υλοποίηση», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές
Μακρόν, Χριστοδουλίιδης, Μητσοτάκης
13