Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μητσοτάκης – Σκοπιανό: Η εθνική γραμμή χαράχτηκε το 2008 από τον Καραμανλή

Μητσοτάκης

Για θέατρο σκιών της κυβέρνησης στο σκοπιανό και για μια διαπραγμάτευση εν κρυπτώ έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στους τομεάρχες του κόμματος επιτέθηκε κατά μέτωπο στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με αφορμή το σκοπιανό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ η κυβέρνηση επέλεξε να κάνει την διαπραγμάτευση εν κρυπτώ παρά το γεγονός ότι οφείλει να μας ενημερώσει εμάς και τον λαό υπεύθυνα τι συζητά και τι διαπραγματεύεται.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η κυβέρνηση έχει την ευθύνη της διαπραγμάτευσης ωστόσο έχει επιλέξει ένα “θέατρο σκιών με τον υπουργό Άμυνας να προσπαθεί να κρατηθεί στην καρέκλα του και τον υπουργό Εξωτερικών να λέει χθες ότι ο Καμμένος δεν δέχεται τον όρο Μακεδονία στα ελληνικά.”.

Χαρακτήρισε την κατάσταση αστεία και υπογράμμισε πως “η χώρα έχει εθνική γραμμή όπως αυτή χαράχτηκε το 2008 στο Βουκουρέστι από την κυβέρνηση Καραμανλή και αυτή είναι η θέση της ΝΔ”.

Όπως τόνισε η Νέα Δημοκρατία απέναντι σε πολλές πιέσεις υπερασπιστήκαμε τα εθνικά συμφέροντα. Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η κυβέρνηση είναι να υπερασπίσει το κεκτημένο του Βουκουρεστίου στο σύνολό του. Οτιδήποτε λιγότερο από αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις