Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μητσοτάκης στην Καλαμαριά: Οι διάλογοι με πολίτες για εμβόλια και self test (video)

Μητσοτάκης στην Καλαμαριά: Οι διάλογοι με πολίτες για εμβόλια και self test (video)

Στην Καλαμαριά βρέθηκε νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Κατά την επίσκεψή του ο Πρωθυπουργός βρήκε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής.

Αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του εκ Τραπεζούντας, Αρχιεπισκόπου Ελλάδας, Χρύσανθου στην Καλαμαριά ο κ. Μητσοτάκης μίλησε με πολίτες και φωτογραφήθηκε με κάποιους από αυτούς.

Απευθυνόμενος σε μία ηλικιωμένη γυναίκα ο Πρωθυπουργός τη ρώτησε αν είχε εμβολιαστεί για να πει στη συνέχεια χαριτολογώντας: «Η Καλαμαριά στην πρώτη γραμμή του εμβολιασμού».

Έπειτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρώτησε ένα αγοράκι αν φοράει τη μάσκα του και  άλλους δύο μαθητές αν κάνουν τα self test.

Δείτε τα δύο στιγμιότυπα στο βίντεο του thes.gr:

Μητσοτάκης – Θεσσαλονίκη: Το εμβόλιο, το μετρό και ο καφές

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει τις επισκέψεις και μετά την Καλαμαριά βρέθηκε στο εργοτάξιο του μετρό στο σταθμό Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την έξοδο, ένας 78χρονος πλησίασε τον Πρωθυπουργό που τον παρότρυνε να «κάνει γρήγορα για να το προλάβουμε».

Ο κ. Μητσοτάκης τον ρώτησε αν έκανε το εμβόλιο για να λάβει θετική απάντηση και στη συνέχεια του είπε: «Αν πρόλαβες το εμβόλιο θα προλάβεις και το μετρό», όπως κατέγραψε βίντεο του Thes.gr:

Έπειτα ο Πρωθυπουργός έκανε μια μικρή στάση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης για καφέ, πριν πάει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για τα εγκαίνια:

 

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις