Παρασκευή, 19 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Μητσοτάκης στο συνέδριο του ΣΕΤΕ: Χρονιά ορόσημο και φέτος για τον τουρισμό – Ευχαριστώ που δεν με ρωτάτε για τον ενδεχόμενο ανασχηματισμό

Μητσοτάκης στο συνέδριο του ΣΕΤΕ: Χρονιά ορόσημο και φέτος για τον τουρισμό – Ευχαριστώ που δεν με ρωτάτε για τον ενδεχόμενο ανασχηματισμό
Eurokinissi

Το παρών στην 32η γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) δίνει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συζήτηση που έχει με τον Πρόεδρο του ΣΕΤΕ και ερωτηθείς πως κρίνει την πορεία του ελληνικού τουρισμού ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι οι ελληνικές επιτυχίες του τουρισμού μας οφείλονται στους επαγγελματίες του που μας κάνουν πρωταγωνιστές σε έναν τομέα κρίσιμο για την αναπτυξιακή μας στρατηγική.

Χαριτολογώντας είπε «σας ευχαριστώ που δεν με ρωτήσατε τίποτα για τον ενδεχόμενο ανασχηματισμό».

Είναι βέβαιο ότι ο τελικός στόχος πρέπει να είναι να φέρνουμε επισκέπτες που να μπορούν να δαπανούν περισσότερο κατά κεφαλήν από ό,τι σήμερα.

Θα είναι μια χρονιά ορόσημο για τον τουρισμό και η φετινή, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι θέλουμε τουριστική ανάπτυξη, βιώσιμη, ανθεκτική δίκαιη και συμπεριληπτική.

Τόνισε επίσης ότι πρέπει να συνδυάσουμε την αναπτυξιακή στρατηγική βάζοντας παράλληλα τους όρους για να προστατεύσουμε την πηγή του πλούτου μας. Πρέπει να δούμε πέρα από τον επόμενο χρόνο αλλά και τον επόμενο εκλογικό κύκλο, τόνισε.

Ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε για τις εργοδοτικές εισφορές και είπε ότι «ο υπουργός Οικονομικών έχει ξεκαθαρίσει ότι από τη στιγμή που θα υπάρχει δημοσιονομικό περιθώριο οι πρώτες μειώσεις φόρων θα αφορούν τις εργοδοτικές εισφορές».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις