Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μητσοτάκης στο Vice – HBO: Στις 7 Ιουλίου θα κλείσει ένας κύκλος δεκαετούς Οδύσσειας

Μητσοτάκης στο Vice – HBO: Στις 7 Ιουλίου θα κλείσει ένας κύκλος δεκαετούς Οδύσσειας
Φωτογραφία twitter @vicenews

Οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης είναι το μεγάλο στοίχημα του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως ο ίδιος αποκαλύπτει σε μια ξεχωριστή συνέντευξη που παραχώρησε στο διεθνές δίκτυο Vice και HBO και στον δημοσιογράφο-ιδρυτή του Vice, Σέιν Σμιθ, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα για να παρακολουθήσει από κοντά μία… προεκλογική ημέρα του προέδρου της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, εκτός από τη συνέντευξη που μαγνητοσκοπήθηκε στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη στην οδό Πειραιώς, ο Σμιθ ακολούθησε τον πρόεδρο της ΝΔ στην περιοδεία του στη Χαλκίδα και την Εύβοια (25/6).

«Στις 7 Ιουλίου πιστεύω ότι θα κλείσει ένας κύκλος δεκαετούς Οδύσσειας», δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι «οι καρποί της ευημερίας πρέπει να μοιράζονται με δίκαιο τρόπο». Επίσης, σημειώνει ότι οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης θα βοηθήσουν στην αποπληρωμή του χρέους, αλλά και στην υλοποίηση του «γαλάζιου» σχεδίου για τη μείωση φόρων, με τους εταίρους να γνωρίζουν ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο θα πάρουν σίγουρα πίσω τα χρήματά τους.

Η συνέντευξη και το αφιέρωμα για τη ΝΔ και τον πρόεδρό της προβλήθηκε τα ξημερώματα στις ΗΠΑ, ενώ ο Σμιθ είναι γνωστός παγκοσμίως και από τη σειρά συνεντεύξεων που έκανε με τον Μπάρακ Ομπάμα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις