Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μητσοτάκης: Το τρυφερό φιλί στην κόρη του μετά την ομιλία! video

Μητσοτάκης
Φωτογραφία από: Youtube

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατευθύνθηκε αμέσως μετά την ομιλία του στο Θησείο στα παιδιά του, που τον καμάρωναν… από τα “παρασκήνια”!

Ένας απολύτως… προεκλογικός -όπως άλλωστε ορίζει και η χρονική περίοδος- Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης, 04.07.2019, στο Θησείο.

Με… φόντο την Ακρόπολη και υπό το βλέμμα δύο πρώην πρωθυπουργών, του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά, ο αρχηγός της ΝΔ έστειλε σαφή μηνύματα… αυτοδυναμίας, αφού πολλάκις τόνισε πως η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση σταθερότητας για την επόμενη τετραετία και το κόμμα του μια ισχυρή εντολή για να μπορέσει ο ίδιος να υλοποιήσει το πρόγραμμα της “γαλάζιας” παράταξης, το οποίο ανέλυσε διεξοδικά στην “σκιά” -έστω… μεταφορικά, αφού ο ήλιος είχε “πέσει”- της Ακρόπολης.

Τα στελέχη της ΝΔ που βρέθηκαν στο Θησείο ήταν αμέτρητα, ο κόσμος πολύς, ωστόσο δύο από τους παρευρισκόμενους είχαν… ξεχωριστή θέση στην καρδιά του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κι αυτό διότι όσο μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πίσω από την σκηνή βρίσκονταν τόσο ο γιος του, Κωνσταντίνος, όσο και η κόρη του, Δάφνη.

Αφού ο αρχηγός της ΝΔ ολοκλήρωσε την ομιλία του, κατέβηκε στον κόσμο και δέχθηκε συγχαρητήρια, αγκαλιές και… φιλιά από αρκετούς, ενώ αμέσως κατευθύνθηκε προς τα “παρασκήνια”, όπου βρίσκονταν τα παιδιά του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης “χτύπησε” αρχικά τον ώμο του γιου του, πριν… πέσει στην αγκαλιά της κόρης του, στην οποία έδωσε κι ένα φιλί πριν τελικά ποζάρουν και οι τρεις για φωτογραφίες.

Μητσοτάκης Μητσοτάκης

Ο… χαζομπαμπάς Κυριάκος Μητσοτάκης – Δείτε το βίντεο (σ.σ. μετά το 01:29:10)

Όπως προαναφέραμε, το παρών στην ομιλία που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε πλήθος κόσμου, αλλά και σειρά πρωτοκλασάτων στελεχών, όπως οι πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, ο μεγάλος νικητής των εκλογών στην Περιφέρεια Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο Γιώργος Κουμουτσάκος και πολλοί άλλοι.

Μητσοτάκης Μητσοτάκης Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι η παρουσία του κόσμου στην πιο ζεστή μέχρι τώρα ημέρα του καλοκαιριού είναι προάγγελος νίκης και πως την Κυριακή ψηφίζουμε και αρχίζουμε μια νέα πορεία.

«Στις 7 Ιουλίου παίρνουμε τις τύχες μας στα χέρια μας. Στις 7 Ιουλίου ανατέλλει η φωτεινή Ελλάδα που αξίζουμε», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Φωτογραφίες: YouTube / Intime

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις